11 originella idéer om hur man återvinner lastpallar för att få en vacker sänggavel

av Hilda Maria Morgan

26 September 2023

11 originella idéer om hur man återvinner lastpallar för att få en vacker sänggavel
Advertisement

En av de grundläggande komponenterna i vår inredning är sannerligen sängen: sömn är ett viktigt inslag i varje människas liv, inga undantag. Att sova bekvämt främjar därför återställandet av våra fysiska och mentala energier.

Vikten som denna möbel har i våra liv är därför tydlig: du måste köpa den rätta, den som är mest lämpad för dina behov. Inte bara madrassen – som naturligtvis spelar en viktig roll – utan också hela sängstrukturen är av avgörande betydelse för en god sömn. Sänggaveln på sängen är, trots att den är "valfri", väldigt bekväm att ha och väjs av många för att få extra komfort när du ligger ner och vill vila huvudet samtidigt som du håller det upplyft. I det här urvalet av foton kommer vi att visa dig några exempel på sänggavlar gjorda av återvinningspallar!

Advertisement

1. En sänggavel... i grönskans namn!

Denna underbara bild visar en säng med sin sänggavel helt gjord av lastpallar, tillägget av ytterligare lastpallar kompletterar en enkel och modern inredning. Huvuddekorationen som valts för att följa träet är "grönska": hela strukturen är prydd med växter och plantor som ger färg och livlighet!

Advertisement

2. En hisnande pallstruktur

Valet av en lastpallssänggavel ramas här in av en elegant design som passar perfekt in i hela strukturen: resultatet är ett sovrum med känsla för detaljer, som är elegant och samtidigt fängslande.

3. Sov i en dröm

Detta foto är ett bevis på att det inte alltid är nödvändigt att använda många dyra element för att få dina möbler att sticka ut: en lastpallstruktur med små lampor inuti kan ge en fantastisk visuell upplevelse.

4. Fantastiska exempel på himmelssängar!

Här är 4 exempel på att det inte finns några riktiga gränser även när du vill återvinna enkla lastpallar: det är till och med möjligt att få tag på sängar från dem som är väldigt lika de av typen av "himmelsäng", helt otroligt.

5. En alternativ inredning gjord av minnen

Det är allt i detaljerna: ta några lastpallar och använd dem som en sängstruktur, lägg sedan till ett par temahyllor och fäst till sist dussintals foton av dina bästa minnen på väggen. Här är det perfekta "receptet" för att alltid få en betryggande känsla när man kommer in i sovrummet!

Advertisement

6. Enkelhetens magi

Ljusslingor lindade runt lastpallar och en matta vid botten av din säng. Till och med sängborden är gjorda av några trälådor. Slutresultatet är ren magi.

7. När sänggaveln möter konst

I denna bild är det omedelbart tydligt att sänggaveln är det centrala elementet i hela strukturen, den sanna obestridda huvudpersonen: dekorationer och design blandas perfekt med utgångspunkt från en lastpall för att ge liv åt ett visuellt mästerverk.

Advertisement

8. En vinnande kombination: lastpallar och växter

För den som inte vill pröva sig fram med speciella processer kommer här ett exempel på en enkel och väldigt söt sänggavel: allt du behöver är en lastpall fäst på väggen och några växter att sätta där på, hur enkelt och effektfullt som helst!

9. En sänggavel som är förtjusande i sin enkelhet

Även i det här fallet behöver du bara lastpallar för att göra din drömsäng, tillägget av nattduksbordet är verkligen ett mervärde som uppskattas: med bara några få element blir miljön lika enkel som den är välkomnande.

Advertisement

10. Sov genom att "sväva" över lamporna

För en hisnande effekt spelar belysningen i ditt sovrum en nyckelroll: bara rätt mängd färger och ljus behövs för denna förtrollande visuella effekt. Sålunda ger återvunna lastpallar känslan av att vara en flotte som lugnt flyter på vattnet.

11. En fantastisk struktur för en intim och personlig miljö

Även i den sista bilden är ljusen, korrekt placerade, i fokus för hela miljön. Rummets inredning är närmast minimalistisk, men de få framhävda elementen utstrålar värme och positivitet.

Så om du har några lastpallar som du inte vet vad du ska göra med, kan du överväga idén att återvinna dem för att göra en sänggavel: i sin enkelhet – med några tillägg – kan det ge ditt rum en spektakulär känsla.

Advertisement