10 förtrollande idéer för att dekorera ditt hem med lastpallar och andra återvinningsbara material

av Hilda Maria Morgan

06 Augusti 2022

10 förtrollande idéer för att dekorera ditt hem med lastpallar och andra återvinningsbara material
Advertisement

Att stilfullt möblera sitt hem till mycket låga kostnader är möjligt genom att återanvända gamla föremål och material som annars skulle slängas. Bland dessa är lastpallen den populäraste, eftersom den lämpar sig för många typer av skapelser och är perfekt för praktiskt taget alla hemmets utrymmen, inklusive trädgården.

De många andra potentiellt återvinningsbara materialen och föremålen är dock inte sämre. Med återanvändning kan du spendera väldigt lite och få spektakulära resultat, som absolut inte saknar något av möbelindustrin.

Så inspireras av de förslag vi har samlat åt dig nedan och vem vet, kanske vill du direkt revolutionera dina hemmiljöer till det bättre.

Advertisement

En vitmålad lastpall, till att börja med, och sedan kan du direkt skapa en underbar hörna med en spegel i hallen eller i vardagsrummet.

Advertisement

På verandan och i trädgården skapar matplatser gjorda med lastpallar omedelbart en avkopplande atmosfär och välkomnande miljöer för kvällar med vänner.

Även en cykel med en träplanka kan bli höjdpunkten i ett mycket originellt hörn av huset.

Och dessutom kan lastpallen, återanvändningens stora huvudperson och ess i rockärmen, vackert förse ett kök med en bekväm måttbeställd köksö.

Även korgar av alla former, material och storlekar är en utmärkt allierad för att inreda utan kostnad. I det här fallet genom att hänga några av dem i badrummet, i olika storlekar, kommer de att bli underbara handdukshängare, som kan ge badrummet en verkligt originell touch.

Advertisement

En enkel träplanka, om den är kan hängas och matchar den omgivande miljön, kan bli ett riktigt elegant skrivbord.

Och lastpallen inreder, förutom sittplatser för verandor och trädgårdar, även vackert inomhus. Det viktiga är att veta hur man hittar rätt kombinationer av färg och material.

Advertisement

Å andra sidan blir vissa sängar, skapade med den älskade lastpallen, verkligen spektakulära och ger sovrummet en unik stil.

För att inte tala om detta skåp gjort med trägalgar? Det är ett bevis på att återanvändning kan göra underverk och är ett föremål med ett karakteristiskt och uppenbart utseende, som passar alla rum i huset.

Advertisement

Vi avslutar med ett matbord gjort med en dörr. Kanske en bisarr idé men det får en verkligen att vilja göra en lika dan omedelbart för dess märkliga excentricitet och skönhet.

Vad sägs? Blir du inte frestad att försöka göra åtminstone en av dessa fantastiska skapelser?

Advertisement