10 spännande idéer för att muntert dekorera genom att återvinna föremål av alla dess slag

av Hilda Maria Morgan

25 Juli 2022

10 spännande idéer för att muntert dekorera genom att återvinna föremål av alla dess slag
Advertisement

Ingen använder gamla jordklot längre; de omatchade silverbesticken finns kvar i lådorna; att resa med en gammal resväska är vare sig säkert eller effektivt. Vad ska man göra med sådana här föremål, som förvisso är charmiga men som faktiskt mest bara tar upp plats i huset och samlar damm? Om vi ​​inte vill sälja dem eller ge bort dem kan vi återvinna dem med hjälp av lite kreativt återvinningsarbete.

Ofta räcker det faktiskt bara med rätt idé för att upptäcka att vi kan ta vara på något bortglömt objekt på vinden som kan bli som en ny inredningsdetalj i hemmet. Hyllor, skåp, ljuskronor och många andra möbler kan göras om precis så!

Advertisement

Gamla resväskor, med skönheten från en svunnen tid, som staplas ovanpå varandra för att skapa en unik hylla.

Advertisement

En gammal koffert, föregångare till dagens resväskor, kan förses med fötter och hållas öppen i ett hörn: med några hyllor monterade inuti blir den ett mycket originellt skräddarsytt skåp.

Ibland är det bara en fråga om färg! Den gamla byrån av klassisk stil, kan med lite bladguld integreras i en eklektisk blandning av möbler!

En annan idé för vintage-resväskor: förvandla dem till en fotstödspuff.

Jordklot är föremål som alltid får en att drömma, och det är trevligt att se dem sväva i luften, som svävande världar. Du kan skapa den effekten genom att förvandla dem till ljuskronor!

Advertisement

Och varför inte göra en ljuskrona också av ett vackert pappersparaply från Fjärran Östern?

Det är tråkigt att veta att något så storslaget och ädelt som en flygel inte längre spelas på utan kanske bokstavligen slits i stycken, men det händer också att tid, fuktighet och många andra faktorer äventyrar användningen för alltid. Istället för att kassera den kan den stå kvar hemma som en... bokhylla eller mobil bar!

Advertisement

Och du kan till och med använda den del som fortfarande har tangenterna anslutna.

Idén med en vintage-TV som blir en mobil bar är alltid väldigt kul.

Advertisement

Och metallbesticken som ingen längre används blir utmärkta krokar för att hänga upp kläder med mera, men också intressanta möbelhandtag!

Har du någonsin återvunnit gamla föremål på något konstigt sätt?

Advertisement