Slå in fingrarna i aluminiumfolie under 15 minuter: resultaten kommer att lämna dig mållös

av Hilda Maria Morgan

03 September 2023

Slå in fingrarna i aluminiumfolie under 15 minuter: resultaten kommer att lämna dig mållös
Advertisement

Det finns föremål i våra hem som vi använder varje dag och som är väldigt användbara, men ibland begränsar vi oss själva i deras användning. Kanske vet vi att de skapades för ett specifikt syfte, och vi går inte längre än vår "klassiska" kunskap. Ibland vore det dock lämpligt att göra det, för att underlätta olika uppgifter.

En sak vi använder väldigt ofta är aluminiumfolie. Det finns i våra hem i praktiska rullar, detta föremål är mycket användbart, särskilt i köket. Ändå finns det andra sätt att använda det på, särskilt ett. Låt oss ta reda på det tillsammans.

Advertisement

Hur man använder silverpapper...

Hur man använder silverpapper...

Creativo

Aluminiumfolie är en perfekt allierad att använda hemma. Det hjälper oss särskilt i köket för matförvaring. Dess speciella sammansättning gör att den kan användas till exempel för att förvara varm mat. Att lägga ett ark av detta i skålar eller fat säkerställer att värmen inte försvinner och att maträtterna håller sig varma längre.

Men den här produkten kan också användas för att laga mat eftersom den främjar skapandet av ånga inuti behållaren, och detta underlättar tillagningen. Men aluminiumfolie är också utmärkt för att frysa in mat. Var dock försiktig så att du inte missbrukar den: den innehåller uppenbarligen en mängd aluminium, som på lång sikt inte är så hälsosam för vår kropp.

Advertisement

Aluminium på händerna? Den idealiska metoden med överraskande resultat

Aluminium på händerna? Den idealiska metoden med överraskande resultat

Creativo

Utöver sina kulinariska användningsområden kan aluminiumfolie även ha andra funktioner. Det kan användas för att täcka in strykbrädan, för att få bättre resultat på kortare tid, eller för att rengöra strykjärnet. Det är också mycket användbart för att slipa saxar. För att göra detta är det nödvändigt att upprepade gånger klippa i aluminiumfolie för att förbättra prestandan hos vårt objekt. Men det här oumbärliga elementet i våra hem är också användbart för att rengöra grillgrillar eller den smutsiga botten av vissa kokkärl, i praktiken blir det en slipande svamp.

Och har du någonsin provat det på dina händer?

Perfekta händer med aluminiumfolietricket...

Perfekta händer med aluminiumfolietricket...

Marco Verch Professional Photographer/Flickr

Om du inte vet hur och varför du ska använda det på dina händer för att få underbara resultat, är det dags att ta reda på det. Med detta trick kommer du att ha perfekt rena händer och vara redo för en manikyr.

Aluminiumfoliemetoden på händerna är väldigt användbar när du behöver byta nagellack. För att enkelt ta bort det gamla, lägg bara aceton på en bomullsrondell, eller en bomullstuss, placera den på nageln och linda sedan in den med aluminiumfolie. Låt det sitta på i 15 minuter, särskilt om det är semipermanent nagellack, det hjälper dig att mjuka upp nagellacket för att kunna ta bort det lättare.

Resultatet kommer att göra dig mållös: inga nagellacksrester kommer att finnas kvar på dina naglar och dina händer blir jätterena. Kände du redan till detta?

Advertisement