12 billiga tillbehör som kommer att förändra livet hemma till det bättre

av Hilda Maria Morgan

25 Maj 2023

12 billiga tillbehör som kommer att förändra livet hemma till det bättre
Advertisement

Vi är säkra på att du kommer att undra varför du inte upptäckt dem tidigare!

Om du någon gång har tillbringat mycket tid inomhus, har du säkert kommit på något projekt för att förbättra komforten i ditt hem genom förändringar av inredningen eller med inköp av tillbehör som kan hjälpa dig att göra ditt arbete enklare vad gäller hantering och städning av huset eller som kan garantera en kvalitativt bättre stund för att koppla av.

Idag finns det verkligen många tillbehör tillgängliga för att försköna och göra våra hem mer funktionella och du har säkert redan velat prova några av dem tidigare, och därför först försökt hitta något gynnsamt vittnesbörd som varit avgörande för ditt köp. Lyckligtvis kan du idag verkligen hitta vad som helst online, inklusive recensioner av alla, mer eller mindre vanliga, produkter.

Därför visar vi nedan en lista med 12 lågprisobjekt som haft stor framgång hos allmänheten och som du kan köpa för att förbättra livet i ditt hem.

1. Duschsvamp

1. Duschsvamp

Amazon

Ett mycket användbart redskap om du vill spara massor av tid och produkter för att städa upp ditt hushållsavlopp. Namnet härrör från dess svampliknande form, den placeras vid mynningen av avloppet för att samla päls, hår och annan smuts samtidigt som det låter vattnet rinna bort. Mycket älskad av användarna eftersom de olika storlekarna är perfekt anpassningsbara till avloppen för handfat, duschar och badkar, de filtrerar vattnet perfekt och är mycket lätta att rengöra.

Advertisement

2. Luddborttagare

2. Luddborttagare

Amazon

Oavsett om den är manuell eller elektrisk är det värt att investera i en luddborttagare för att fräscha upp kläderna och fortsätta att kunna använda dem även om de har brister. För att ta bort ludd rekommenderas den starkt av användarna, den bör användas med försiktighet på vissa tyger som lätt kan skadas, och kräver lite tålamod, men den utför sin plikt perfekt och återupplivar plagg som annars skulle varit avsedda för papperskorgen.

3. Återanvändbar vattenflaska

3. Återanvändbar vattenflaska

Amazon

Oavsett om du helt enkelt vill hålla dig återfuktad även när du är hemifrån eller om du behöver kontrollera ditt vattenintag, är en återanvändbar flaska alltid den perfekta lösningen. Det går att hitta dem på marknaden med motiverande och graderade indikationer för att kontrollera hur mycket du dricker, de är färgglada och resistenta och är bra för miljön eftersom de är återanvändbara. Du kommer att undra varför du inte upptäckte den tidigare!

4. Extra lång laddningssladd

4. Extra lång laddningssladd

Amazon

Givetvis är laddningssladden som medföljer smartphones väldigt användbar, men den extra långa versionen är ännu mer användbar. Användare rekommenderar de vävda modellerna, som är mycket mer motståndskraftiga och utrustade med snabbladdningsteknik, vilket gör att du kan ladda dina enheter mycket snabbare och de motstår stötar, spänningar och vändningar.

5. Säkerhetshyvel

5. Säkerhetshyvel

Amazon

Den uppfanns i början av 1900-talet och ersattes några decennier senare av tillkomsten av engångsrakhyvlar i plast, men säkerhetshyveln ett redskap som återigen fått stor framgång av flera anledningar. Den första är uppmärksamheten miljön, eftersom den är tillverkad av hållbara material. Den här rakhyveln är också mycket bekväm att använda, även om användare varnar för att använda den med försiktighet åtminstone under de första rakningarna, för att undvika att skadas av knivarna som är sylvassa.

Advertisement

6. Mjukstängande toalettsitsar

6. Mjukstängande toalettsitsar

Amazon

Badrummet kanske inte är bland dina projekt för en större komfort, men efter att du upptäckt de mjukstängda toalettlocken kommer du säkert att ändra dig. Praktiska att använda, väldigt tysta och mjuka, de är en perfekt lösning, speciellt om du har ouppmärksamma barn, som glömmer att stänga locket eller ofta slår igen det. Var bara uppmärksammåtten och monteringsskruvarna, de passar inte alla toalettmodeller.

7. Mörkläggningsgardiner

7. Mörkläggningsgardiner

Amazon

De kan skapa totalt mörker i ditt sovrum, vissa modeller finns även i en termisk version, och isolerar rummet från kyla. Utmärkt för att garantera dig en god och vilsam sömn!

Advertisement

8. Air fryer

8. Air fryer

Amazon

Många av er har säkert uteslutit att köpa denna produkt eftersom ni inte är vana vid att äta friterad mat. Air fryern är dock ungefär som en liten varmluftsugn och är därför mycket användbar för många olika tillagningsmetoder, från aptitretare till desserter, om du inte vill krångla med att använda ugnen till små portioner. Det finns redan många som framgångsrikt använder air fryern istället för traditionella matlagningsmetoder.

9. Massageapparat för hårbotten

9. Massageapparat för hårbotten

Amazon

Den här borsten, särskilt älskad av de med mycket långt hår, är utrustad med silikonborst som är tillräckligt motståndskraftiga för att inte böjas men tillräckligt mjuka för att vara behagliga i hårbotten utan att orsaka smärta. Detta redskap är ett mycket bra och avslappnande hjälpmedel för att förbättra verkan för ditt schampo.

Advertisement

10. Pillerask med timer

10. Pillerask med timer

Amazon

Om du behöver ta många tabletter eller måste komma ihåg att ta dem varje dag är den idealiska lösningen en tablettask med timer. Den rekommenderas av många användare som framgångsrikt använder den för att dela upp det veckovisa och dagliga intaget av piller.

11. Riskokare

11. Riskokare

Amazon

Inte bara ris, utan hela hälsosamma ångkokta måltider! Med denna mycket användbara apparat sparar du mycket tid när du förbereder dina måltider. Den är värd ett försök.

Advertisement

12. Böjd duschstång

12. Böjd duschstång

Amazon

Den kan även perfekt anpassas till små utrymmen, den böjda duschstången är den idealiska lösningen för de som inte kan installera en duschkabin, utan istället väljer ett duschdraperi. Perfekt anpassningsbar även till väggar som inte är helt raka.

Vilken av dessa saker använder du eller skulle du vilja köpa?

Advertisement