Jennifer Lopez: ett av hennes skönhetstrick är inom räckhåll för alla

av Hilda Maria Morgan

22 Maj 2023

Jennifer Lopez: ett av hennes skönhetstrick är inom räckhåll för alla
Advertisement

Vid över 50 fortsätter Jennifer Lopez att fascinera med sitt perfekta utseende, som verkligen verkar trotsa tiden. När man tittar på Hollywood-divan är det svårt att tro att hon föddes 1969 och inte, som en otrolig kroppsbyggnad och hy antyder, långt senare! Det är delvis tack vare genetik, förstås, och en livsstil med förvisso rigorös kost och träning men också några knep som är inom räckhåll för alla.

Till exempel har den latinamerikanska ikonen, född i Bronx, alltid en solbränd hy, om än en mycket lätt sådan, även om hyn i verkligheten är mycket ljusare än man skulle kunna föreställa sig. Och så den djupa och sensuella blicken, som förstärks av ad hoc-sminkning för alla olika tillfällen: hur lyckas man uppnå denna look? Hon avslöjade det i en video på sin Instagram-profil.

Advertisement
Jennifer Lopez: ett av hennes skönhetstrick är inom räckhåll för alla - 1

J.Lo visade sig själv utan filter i en video som laddades upp till kontot för hennes kosmetikamärke, JLO Beauty, för att avslöja vilka hennes vanliga förberedelser inför en sminking är, även för ett viktigt evenemang som Met Gala, den stora soaré som varje vår förvandlar Metropolitan Museum of Art i New York till ett tempel av internationell glamour. 2023 års upplaga tillägnades modejätten Karl Lagerfeld, med temat "Karl Lagerfeld: A Line of Beauty".

Jennifer Lopez utseende var i själva verket en sammansättning av sensuella linjer, för att betona en statyaktig kroppsbyggnad. Och ögonen var sminkade med en intensiv och väldigt dramatisk make-up. Och kvinnan förklarade i videon hur hon gjorde sig redo för att sminkas, genom att följa de steg som hon brukar i sin skönhetsrutin.

1.       Första steget: ett återfuktande och upplysande skönhetsserum, såklart från hennes egen kosmetikalinje.

2.       Andra steget, viktigt: ​​solskyddsfaktor, med en faktor på 30. I detta avseende förtydligade faktiskt J.Lo: "Folk tror att jag alltid är solbränd, att jag spenderar all min tid i solen. Men sanningen är att jag inte solar särskilt mycket”. Hon använder brun utan sol och bronzer, sa hon, men håller sig borta från direkt solljus varje dag och går inte ut utan att ta på sig solskyddsfaktor. Ett knep inom räckhåll för alla, som vi gör klokt i att lägga på minnet.

3.       Tredje steget: en booster för hyn, ett lite skimrande för att verkligen få huden att glänsa.

Hon använder produkterna från hennes egen linje, som är lätta att hitta i många butiker, inklusive online, runt om i världen, men att följa denna rutin med de produkter som bäst passar våra behov är inte alls omöjligt.

Och hur var det med ögonen? Nåväl, makeupartisten som ansvarar för att göra den ursnygga 50-åringen om möjligt ännu vackrare har avslöjat att J.Lo använder superbilliga lösögonfransar, från ett märke (i det här fallet KISS – My Lashes But Better) som kostar några få dollar och kan hittas i vilken butik som helst.

Advertisement

Vem hade kunnat tro att det bakom en så sofistikerad look kunde finnas knep inom räckhåll för vem som helst?

Advertisement