Packa din resväska på nolltid med dessa 13 knep

av Hilda Maria Morgan

13 Mars 2023

Packa din resväska på nolltid med dessa 13 knep
Advertisement

När vi ska åka på en resa är det alltid krångligt att packa resväskan för att få plats med allt utan att tynga ner den för mycket. Och om det är viktigt att lära sig att resa lätt för att undvika onödiga ansträngningar och även för att känna sig lugnare, finns det å andra sidan saker som vi helt enkelt måste ha med oss. För detta och även för att alltid vara säker på att du har packat allt utan att behöva packa upp för att dubbelkolla är det viktigt att lära sig några enkla knep för att förbereda dina resväskor på bästa möjliga sätt.

Nedan ger vi dig några användbara förslag för att lära dig hur du packar dina resväskor på kort tid, genom att optimera utrymmet och med rätt organisation så att du inte glömmer någonting. Och du kommer att vara redo att åka!

Advertisement

1. Ett ombyte per dag

1. Ett ombyte per dag

Creativo/Facebook

För att vara säker på att du inte glömmer något ombyte utan att ta upp för mycket plats, förbered ombytena redan uppdelade för de olika dagarna, lägg dem i lufttäta påsar och skapa vakuum genom att suga ut luften med en dammsugare. Genom att lägga till etiketter med de dagar du kommer att vara på resa kommer allt att vara perfekt organiserat.

Advertisement

2. Bälte och skjorta

2. Bälte och skjorta

Creativo/Facebook

Bälten packas vanligtvis ihoprullade, både för att spara utrymme och för att upprätthålla större ordning. Har du någonsin tänkt på att optimera utrymmet genom att placera skärpet i kragen på din skjorta? På så vis kan du också se till att skjortan når sin destination utan skrynklor.

3. Underkläder redo att tas på

3. Underkläder redo att tas på

Creativo/Facebook

Är du rädd för att glömma något par trosor hemma? För att vara säker på att du har med dem alla och alltid har dem tillgängliga, utan att behöva rota igenom hela ditt bagage, kan du enkelt placera dem överlappade på ett bord, vik sidorna mot mitten och rulla ihop genom att börja från toppen. Lägg in bunten som erhållits på detta sätt i en tom våtservettsbehållare och du får en underbar och mycket bekväm underklädesautomat!

4. Packade kläder

4. Packade kläder

Creativo/Facebook

För att minimera utrymmet som dina kläder tar upp, vik dem till ett paket: börja med det största, till exempel en lätt jacka, som du breder ut på ett bord, vidöppen och överlappa de gradvis mindre kläderna. Vik det största klädesplagget om dem och stäng som om det vore ett paket.

5. Välutrustat och snyggt beauty case

5. Välutrustat och snyggt beauty case

Creativo/Facebook

För ditt beauty case är det viktigt att tänka på platsbesparande lösningar som samtidigt garanterar omöjligheten av olyckor som oavsiktligt läckage som kan förstöra eller fläcka ner hela bagagets innehåll. För nagellack, till exempel, kan du ta en latexhandske, klippa av fingrarnas ändar och använda dem för att slå in flaskorna. Inte en enda droppe kommer att läcka ut!

Se videon för att ta reda på alla tips!

Advertisement
Advertisement