Ta vara på dessa 8 enkla och bekväma knep för dina kläder

av Hilda Maria Morgan

26 Februari 2023

Ta vara på dessa 8 enkla och bekväma knep för dina kläder
Advertisement

Det finns plagg som vi använder dagligen utan att föreställa oss att vi skulle kunna ge dem det där lilla extra, eller så finns det fall där vi fortsätter att tolerera ett litet fel, eftersom tanken på att reparera den verkar för arbetssamt. Därmed inte sagt att det alltid är så här. Och hur är det med de små olyckorna som kan hända när spår av smink finns kvar på kläderna som nyss använts?

I många situationer som dessa, som verkligen kan hända vem som helst i vardagen, är det möjligt att dra fördel av några praktiska och briljanta gör det själv-lösningar, utan att spendera extra pengar eller slösa tid. Vi listar några nedan.

via https://www.facebook.com/watch...

Step socks

Step socks

Creativo/Facebook

Vill du ha låga sneakers, men vill inte att strumporna ska synas, och du har inte de rätta, de praktiskt taget osynliga strumporna? Oroa dig inte, du kan kompensera för det snabbt genom att helt enkelt vika vanliga strumpor för att få dem att bli låga step socks, som de som man använder med ballerinaskor.

Advertisement

Sweatshirtsnören

Sweatshirtsnören

Creativo/Facebook

Låt oss inse det: hur många gånger använder vi verkligen huvan på tröjan helt tätt runt ansiktet? Det händer säkert vid vissa tillfällen, när det är kallt eller när du springer på kvällen eller tidigt på morgonen, men det är också sant att vi har sweatshirts som vi bär på ett mycket mer avslappnat sätt, med huvan ledigt hängande på axlar. Och så lämnas snörena, som tjänar till just att dra åt luvan, löst dinglande.

Har du någonsin tänkt att du skulle kunna använda dem som en trendig detalj? Faktum är att du kan knyta dem så att de ser ut som flätor: de blir snyggare, men framför allt kortare och mer kompakta, och det finns ingen risk att de blir blöta eller smutsiga som när de hänger och dinglar!

Vida byxor

Vida byxor

Creativo/Facebook

Det finns vissa sport- eller mjukisbyxor som är väldigt bekväma, men också väldigt vida nedtill, så att de öppnas som en klocka och släpar i marken. En byxa som vi säkert kan använda hemma, men som skulle samla upp all smuts på gatan så fort vi lämnade ytterdörren. Hur gör man utan att behöva klippa och sy? Allt du behöver göra är att använda en gammal hårsnodd för att få det att se ut som om de är sportbyxor som dras upp vid anklarna!

Du kan se hur du gör dessa mycket enkla manövrar i videon nedan, där du också kommer att upptäcka hur du gör en mycket bekväm korg med vilket örngott som helst för att snabbt samla tvätten, eller hur du viker skjortorna perfekt med hjälp av en bok!

Advertisement