Bisarra knep: 9 okonventionella tips som kan komma väl till pass i din vardag

av Hilda Maria Morgan

17 Februari 2023

Bisarra knep: 9 okonventionella tips som kan komma väl till pass i din vardag
Advertisement

Var och en av oss anammar sina egna strategier för att hantera de oväntade och vardagliga behoven. Det som är bra för vissa kanske inte är fungerar för andra. Men det finns tips som vissa människor inte omsätter i praktiken bara för att de inte känner till dem eller aldrig har tänkt på dem.

Det kan hända att någon kommer på ett knep, även ett okonventionellt och bisarrt, och det tricket blir en användbar och fördelaktig vana. Varför inte dela med sig av den vanan och göra den känd för dem som aldrig har testat den? Det finns människor som gör det varje dag på plattformar, community och sociala nätverk av alla de slag.

Vi har sammanställt en liten lista med tips av den här typen åt dig som ger en uppfattning om det genialiska som finns i vissa trick.

Advertisement
Reddit

Reddit

Hur många gånger har du varit rädd för att skada dig själv när du använder rivjärnet? Och hade du någonsin tänkt på att alternativet till händer skulle kunna vara en gaffel? Här är twisten för de som aldrig hade tänkt på det.

Advertisement
Highlife2tall/Reddit

Highlife2tall/Reddit

När kundvagnen är för full kan du utan problem ställa flaskorna med vatten och dryck på kanten av själva vagnen. Ett otroligt knep i sin enkelhet.

pureluck2210/Reddit

pureluck2210/Reddit

För de som ständigt tappar bort hårnålar, särskilt när de är på resande fot, kommer här ett smart sätt att förvara dem på utan att sprida dem överallt. Det magiska föremålet är en enkel säkerhetsnål.

Crusadera/Reddit

Crusadera/Reddit

Men hade du någonsin tänkt på att du helt enkelt kanOm du vill smutta på en kaffe eller en drink i snabbköpet och inte vet var du ska lägga det, kan det vara väldigt enkelt att knyta ett glas eller en burk till vagnen. använda tejp för att fånga irriterande insekter?

Z3NlTH/Reddit

Z3NlTH/Reddit

Om du vill smutta på en kaffe eller en dryck i snabbköpet och inte vet var du ska ställa den är det superenkelt att knyta ett glas eller en burk till kundvagnen.

Advertisement
Rough3Years/Reddit

Rough3Years/Reddit

När du inte vill tappa änden av tejpen, vilket praktiskt taget alltid är fallet, är strategin att sätta en hårnål på den verkligen perfekt.

Sad-Appearance4437/Reddit

Sad-Appearance4437/Reddit

Den mycket frekventa oväntade händelsen med udda strumpor som sedan får svårt att hitta sin make kan lösas med en speciell låda för enkelstrumpor. Det blir ett slags "limbo" där strumporna väntar på att återförenas för att komma tillbaka till strumplådorna.

Advertisement
wittynamehero/Reddit

wittynamehero/Reddit

För att alla små metallföremål ska hållas i ordning i badrummet kan man använda magneter fästa på väggen med lite varmt lim. Hade du tänkt på detta innan?

spazzyone/Reddit

spazzyone/Reddit

Äntligen, här är en oanad och bekväm tvättkorg med hjul som egentligen är en soptunna.

Skulle du kunna omsätta några av dessa briljanta idéer i praktiken?

Advertisement