8 produkter att ha hemma för att alltid ha det rent och snyggt

av Hilda Maria Morgan

17 Januari 2023

8 produkter att ha hemma för att alltid ha det rent och snyggt
Advertisement

Att ha ett rent och städat hus är förvisso resultatet av en ständig ansträngning, men om vi utrustar oss med några tillbehör och redskap som underlättar denna uppgift, så blir det mycket bättre för oss alla. Faktum är att det finns produkter som kanske underlättar en liten uppgift, eller eliminerar dagliga störningar, och varför inte använda dem för att lindra vardagens svårigheter lite grann?

En skohylla på rätt plats, svampen som på ett magiskt sätt tar bort smuts på en gång, återanvändbara redskap som räddar oss från att behöva gå ut och spendera mer pengar: dessa är alla lösningar värda att överväga. Vi presenterar några av stycken här nedan.

TSDesignsUS/Etsy

TSDesignsUS/Etsy

Dammfångardukar som kan monteras på speciella handtag, men istället för de mer kända engångsdukar är dessa tvättbara och återanvändbara ett oändligt antal gånger!

Advertisement
WilkiesGrove/Etsy

WilkiesGrove/Etsy

Toalettrengöringstabletter: de är brusande, gjorda av naturliga ingredienser och behagligt doftande. Förutom att köpa dem online, kan du också hitta receptet för att göra dem hemma med bikarbonat, eterisk olja och inte mycket annat!

Cedarspace/Etsy

Cedarspace/Etsy

Badrumsmattor med det lilla extra: trädekor dekorerar inte bara badrummet på ett unikt sätt, vilket gör att det ser ut som ett spa, utan de är också mycket hållbara. Ett tåligt träslag (som teak, cederträ, men även bambu och många andra), som är behandlat och ordentligt vattentätt, behöver inte tvättas i tvättmaskinen eller bytas ut mot ett annat snart. Vilket också är ett miljövänligt val.

Amazon

Amazon

Hårborttagningsrullar: de är viktiga för alla som har hundar eller katter hemma, med tanke på att du inte alltid har en dammsugare nära till hands för att rengöra soffor och fåtöljer i farten, eller ens våra vänners hundkorgar. Och att välja återanvändbara är en investering som också hjälper miljön.

Monica toro/Amazon

Monica toro/Amazon

Dispenser för diskmedel: bekvämt för att alltid veta var man ska lämna disksvampen, men framför allt för att få ut rätt mängd diskmedel med ett enda tryck. Inget mer slöseri!

Advertisement
Amazon

Amazon

Justerbara hängslen för lakan med elastiska hörn: inga fler lakan kommer att glida av under natten. Med ett sådant tillbehör förblir de alltid sträckta och på sin plats, även när de kanske är lite gamla och de elastiska banden inte längre är lika starka som de brukade vara.

Amazon

Amazon

Magiskt suddgummi: melaminsvampar är ett hjälpmedel som aldrig bör underskattas, och vi bör alltid ha ett litet lager av det hemma. De gör att envisa fläckar försvinner från ytor som vi ofta inte vet hur vi ska tvätta. De kan användas på bänkskivor, väggar, skor, stekpannor med mera. Kom dock ihåg att de alltid måste vara lite blöta för att fungera ordentligt!

Advertisement
Amazon

Amazon

Skoställ med öppna hyllor: tänk bara på det ett ögonblick, när vi gör i ordning ett rum i huset, eller kanske själva hallen. Om det finns skor på golvet så räcker det att ta bort dem från golvet och lägga undan dem på ett ordnat sätt så förändras rummets utseende. Således, på de platser där de verkar samlas oftare, är det bäst att placera en liten, kompakt och lättanvänd skohylla, utan lutande lådor eller dörrar.

Vad är det för föremål du inte kan vara utan hemma, för att hålla det snyggt och prydligt?

Advertisement