Gör ditt hem bekvämt och välkomnande med dessa 20 måsten

av Hilda Maria Morgan

12 Januari 2023

Gör ditt hem bekvämt och välkomnande med dessa 20 måsten
Advertisement

Vem har sagt att det alltid är bättre och roligare att gå ut än att stanna hemma? Det finns tillfällen då att njuta av omfamningen av vårt hem och tystnaden av ensamhet är ett mycket mer attraktivt alternativ, att ladda batterierna och koppla av i en särskilt intensiv period. Om tillbringandet av tid hemma är högst upp på din att göra-lista kommer du säkert att hitta några mycket intressanta saker som kommer att göra din upplevelse ännu skönare.

Läskuddar, väggdekorationer som påminner om naturen, fängslande dofter och strategiskt placerade lampor är verkligen mycket användbara för att ge ditt hem mer komfort. Låt oss tillsammans upptäcka 20 föremål som du kommer att vilja köpa direkt.

1. Prisma-solfångare

En prisma-solfångare är det bästa sättet att lägga till ett lite drömmande element till ditt hem; om du har ett rum där solljus kommer in, sprid dessa prismor i rummet så kommer miljön att fyllas av regnbågar.

Advertisement

2. Spridare av eterisk olja

För att ge ditt hem en behaglig naturlig doft, skaffa dig en eterisk oljespridare: de är väldigt vackra och hjälper till att skapa en mer behaglig och avkopplande atmosfär.

3. Golvkudde

Om du vill lägga till mjukhet och komfort till ditt vardagsrum, lägg till golvkuddar: de gör att du kan koppla av bekvämt liggande på golvet och läsa en bra bok eller titta på en film.

4. Läslampa

För att läsanatten är denna halslampa verkligen idealisk. Den gör inte bara att du alltid har rätt ljus på sidorna, men om du behöver gå upp kan du också göra det utan att tända taklampan.

5. Gardinljusslingor

Gardinljusslingor hjälper dig att värma upp miljön och ge den rätta atmosfären för att koppla av.

Advertisement

6. Ljus med födelsedatum

Om du brinner för ljus och du älskar deras doft och värmen från deras lågor varför inte unna dig ett ljus med ditt födelsedatum? Förutom att det är en trevlig presentidé är det också ett trevligt sätt att ge tröst under hemmadagar.

7. Badkarskudde

För ett riktigt avkopplande bad, skaffa dig denna badkudde; det kommer att vara så bekvämt att du inte kommer vilja gå upp.

Advertisement

8. Ögonmask i silke

För att sova som en kung eller drottning, köp en bekväm och elegant silkesögonmask: inget ljus kommer att störa din sömn och du kommer att känna dig som insvept i en mjuk famn!

9. Läskudde

Kan du aldrig hitta den bekvämaste positionen för din läsning? Då är läskudden vad du behöver! Det mest korrekta stödet för din rygg och armar; vissa modeller har även plats för en varm kopp te.

Advertisement

10. Murgrönegirlanger

Det tar krävs verkligen inte mycket för att man ska känna sig som om man vore mitt i naturen: med denna girlang av murgröna kan du pryda väggen ovanför soffan eller sängen och låta dig omslutas av känslan av att vara i skogen.

11. Silikonpopcornbehållare

Popcornbehållaren i silikon garanterar dig en färsk dos av snacks som alltid finns nära till hands: i och med att den är lämplig för mikrovågsugnen låter den dig förbereda ditt mellanmål på bara några minuter. Och allt är klart för filmkvällen.

Advertisement

12. Stubbpall

De ser ut som riktiga stubbar men det är pallar, ibland med en behållare, eller små bord. För en känsla av sann natur även inomhus.

13. Spray med tygparfym

Unna dig en doftande kram med aromaterapi. Parfymsprayen kan sprayas på gardiner, soffor, sängar, kuddar och alla tyger du kan tänka dig. För en avkopplande och varaktig kram, spraya dem i ditt vardagsrum eller sovrum innan du tar en avkopplande paus.

Advertisement

14. Sänghimmel

Gör dina nätter kungliga med en sänghimmel. Du kan pryda den med solfångande prismor, LED-ljusslingor eller lämna den som den är. Endast för sanna drömmare.

15. Anteckningsbok

Slutligen rekommenderar vi en anteckningsbok att ha nära till hands hela tiden. Det finns redan många designade för att vägleda dig i att formulera dina mål, dina känslor och förnimmelser. En stund som inte bara kommer att vara av avkoppling, utan också av trevlig planering för en bättre framtid.

Du har redan börjat leta efter dessa fantastiska produkter, eller hur?

Advertisement