7 fantastiska transformationer som visar hur man revolutionerar utseendet på ett hem

av Hilda Maria Morgan

25 Oktober 2022

7 fantastiska transformationer som visar hur man revolutionerar utseendet på ett hem
Advertisement

Det har säkerligen hänt oss alla att vi behövt hantera miljöer som inte är estetiskt tilltalande utan snarare oattraktiva att leva i. Oavsett om det är hyrda lägenheter eller köpta hus dit man flyttat utan att ha gjort någon renovering så är det en ganska vanlig situation.

Och när man bor i ett hus vars form, estetik och stil inte är valda är det inte alls lätt att känna sig som hemma. Man behöver göra något som gör att miljön blir så lik en själv och ens vanor som möjligt. Och det är alltid användbart att lägga till ändringar som gör huset ljusare, mer omhändertagande och attraktivt att bo i.

Vi vet att med lite kreativ känsla och ett estetiskt sinne är det möjligt att göra underverk i detta avseende. Och vi vill visa dig detta genom att presentera några otroliga transformationer som skulle kunna inspirera dig.

revisedbusmall/Reddit

revisedbusmall/Reddit

Ett vardagsrum med ett avgjort dystert och slarvigt utseende, som påminner om lite gammaldags och dåligt blandade atmosfärer och stilar, har blivit en helt annan sak med några enkla förändringar. Endast ett lager av vit färg, byte av gardiner och soffor och tillägget av vagt shabby chic-inspirerade accessoarer, har förvandlat det till ett raffinerat och levande rum igen.

Advertisement
watermelonpep83/Reddit

watermelonpep83/Reddit

Ett inte särskilt stort sovrum, som skulle kunna verka helt utan personlighet och potential, med byte av säng och antagande av en bestämt minimal stil, kan förändra rummet på momangen. Väggarnas rena vita färg ger en uppfattning av djup och större rymd som tillsammans med de medvetet sparsamma möblerna gör det till ett plötsligt chict och elegant rum.

hastecsgo/Reddit

hastecsgo/Reddit

Även ett rum i en något urban stil kan förvandlas till något mer sofistikerat och ljust, samtidigt som det förblir urbant. Ljusa färger, både på möbler och väggar, är alltid ett mycket använt och mycket giltigt ess i rockärmen.

eldiegorom/Reddit

eldiegorom/Reddit

Och här är ett annat sovrum som gjorts mer elegant och slagkraftigt med ytterst få medel. Även här är möblerna desamma. Inredningstillbehören och väggbeklädnaden bakom sängen har förändrats. Det räckte för en spektakulär förvandling.

Num1SDunna/Reddit

Num1SDunna/Reddit

Endast kuddar, tavlor och lite andra detaljer har lagts till detta (ursprungligen) magra vardagsrum. Det var precis vad som behövdes för att göra det mer personligt, levande och livfullt.

Advertisement
elyahope1/Reddit

elyahope1/Reddit

Och så ytterligare ett vardagsrum som med få men strategiska förändringar gjorts otroligt nytt och stilrent. Även vid detta tillfälle blinkar den resulterande stilen lite åt det urbana men blandas väl med några klassiska detaljer och med de vanliga ljusa nyanserna som ger ljus och djup.

ihearttombrady/Reddit

ihearttombrady/Reddit

Även en tvättstuga, om den är väl synlig, kan göra skillnaden i en lägenhet. Här gör ett enda lager blå färg, två hängande skåp och en tavla det till ett riktigt pittoreskt hörn.

Vilken av dessa förändringar tycker du är mest inspirerande?

Advertisement