Organisera din bil på ett sensationellt sätt: snygg inspiration från TikTok

av Hilda Maria Morgan

30 September 2022

Organisera din bil på ett sensationellt sätt: snygg inspiration från TikTok
Advertisement

Om vi ​​tillbringar mycket tid i bilen blir den en sorts förlängning av huset, som sakta fylls med en massa föremål och tillbehör. Sättet vi använder bilen på, eller snarare allt vi behöver inuti dem, förändras med oss ​​genom åren, och påverkas också starkt av de tillfällen då vi behöver bilen då och då.

Så om vi måste åka iväg på en utflykt eller en bilresa är det bra om allt är noggrant organiserat, men det betyder inte att kupén ska vara överfylld. Då skulle röran mellan passagerare och bagage, och eventuella inköp, bli sådan att själva resan blev outhärdlig, när det istället borde vara ett nöje för alla.

via @farahjmerhi/TikTok

Advertisement
@farahjmerhi/TikTok

@farahjmerhi/TikTok

Kanske har du råkat scrolla igenom de sociala nätverksflödena och sett videor där folk ordnar om rum och möbler. Tja, alla idéer och tillbehör som skapar ordning och reda i hemmet kan ofta fungera även i bilen, och det finns också en mängd produkter som är designade speciellt för utrymmet i bilen, så att du kan dra nytta av varje utrymme och utrusta dessa medel med allt du behöver.

Alltså inte bara den berömda soptunnan att slänga skräpet i för att inte smutsa ner bilgolvet (och en till för platserna bak i bilen!), utan också många andra lösningar som kan vara riktigt användbara för att kunna ha allt nära till hands, och att dessutom ha det stilfullt organiserat.

En av dessa videor är den som laddats upp av @farahjmerhi på TikTok: i klippet som laddats upp till hans profil kan du se att han väljer produkter i neutrala färger, med utmärkt finish, med exakta dimensioner så att de kan passa in på många olika punkter i bilen.

Således lägger han till fickor och fodral, krokar, behållare som täcker in i varje del av bilen. Bilen fylls så småningom med körtillbehör, förarens väska, snacks, första hjälpen-kit, en necessär med användbara produkter, rengöringsmedel för att dutta bort eventuella oavsiktliga fläckar med mera. Och det fina är att det fortfarande finns plats för människor och för att bekvämt ordna bagage.

Det är värt en titt för att inspireras att ordna upp din bil med stil!

Advertisement