3 geniala tips för en felfri badrumsstädning

av Hilda Maria Morgan

19 September 2022

3 geniala tips för en felfri badrumsstädning
Advertisement

Hushållsstädning är ett bekymmer som berör oss alla. I synnerhet badrummet är alltid högst upp i tankarna hos de flesta av oss.

Det är miljön i huset som kräver mest hygien och komfort och ingen låter bli att ta hand om det. Det kan vara anledningen till att städprodukter för badrum är de mest annonserade och sålda bland dem som finns för hemmet. Och det är av samma anledning som tips, förslag och specifika städtekniker för den här miljön alltid ger bra respons. Webben är full av dem. Ändå verkar det som om de aldrig räcker till.

Alla användbara tips för att få ditt badrum att glänsa är alltid välkomna och omsatta i praktiken av alla som tar emot det.

via @cleanthatup/TikTok

Advertisement
@cleanthatup/TikTok

@cleanthatup/TikTok

Bland de platser på webben som kryllar av tips och tutorials av det här slaget är TikTok särskilt rikt på användbart innehåll. I en av hans videor ger @cleanthatup, ett konto som är superföljt av fans av genren, sina följare tre briljanta tips som är lösningen på några irriterande problem. Vi kommer att illustrera dem snabbt:

  • Ett av de vanligaste praktiska problemen, som rör städningen av badrummet, är relaterat till tillståndet på toalettborsten som används för att rengöra toalettens insida. Det är ett av tillbehören som konsumeras lättast och snabbast och används väldigt ofta. Den kan bli fläckig och möglig och dess borst kan förstöras tills den blir oanvändbar. För att hålla den i gott skick, försök att låta den torka efter varje användning och sköljning, genom att föra in handtaget mellan toalettens kant och den nedsänkta sitsen. Den är ett föremål som ändå måste saneras noggrant och bytas ut med jämna mellanrum, men med detta trick kommer den helt säkert att hålla längre och förvaras under bättre hygieniska förhållanden.
  • Ett annat irriterande moment representeras av fläckar och ränder som blir kvar på spegeln när den rengörs. Prova att polera den med en torr mikrofiberduk. Det verkar vara den enda riktigt bra lösningen.
  • Och slutligen, det sista vanliga problemet är spridningen av mögelduschdraperiet. Detta beror helt klart på fukt. Men du kan komma runt detta genom att stänga gardinen efter varje dusch och låta den torka slätt, utan veck som kan fånga in fukt, mögel och bakterier.

Om du vill veta mer om dessa och andra tips, titta på videon i fråga och på annat intressant innehåll direkt på profilen @cleanthatup.

Har du redan provat minst ett av dessa knep?

Advertisement