Borsten som rengör istället för dig: tips för användningen av ett mycket värdefullt rengöringshjälpmedel

av Hilda Maria Morgan

01 September 2022

Borsten som rengör istället för dig: tips för användningen av ett mycket värdefullt rengöringshjälpmedel
Advertisement

Det är tydligt att metoderna, knepen och produkterna för att städa hemmet aldrig verkar tillräckliga. Vi har alla någon svaghet i vårt hem, något som vi inte får att skina som vi skulle vilja eller lyckas städa perfekt. Och även när vi hittar produkter som verkar vara gjorda speciellt för särskilt envis smuts måste vi beväpna oss med tålamod och armmuskler för att få ut det mesta av deras rengöringsegenskaper. Vi har inte alltid den vilja och det tålamod som krävs.

Här kommer därför andra uppfinningsrika verktyg till undsättning med avsikt att minimera trötthet och optimera resultaten. Vissa av dem är inte kända av många men det verkar som att det är värt att rekommendera och sprida användningen.

Detta är fallet med en roterande elektrisk borste som verkar vara gjord speciellt för att ta bort smuts från kakel och andra ytor, vilket avsevärt minskar tid och arbete. Den har till och med dykt upp i flera videor på TikTok.

via @starlightcleaning/TikTok

Advertisement
@starlightcleaning/TikTok

@starlightcleaning/TikTok

Bland många som provar detta rengöringsverktyg finns också användaren @starlightcleaning, som har postat en video på TikTok som visar hur denna intressanta produkt fungerar, vilken nästan verkar kunna göra städningen i vårt ställe.

Videon visar en kaklad vägg, liknande den i ett badrum, som rengörs med hjälp av denna roterande borste. På några sekunder ser du en hand sprida en specifik rengöringsprodukt på plattorna, sätta igång borsten och föra den med energiska cirkulära rörelser över ytan, vilket skapar ett slags skum och tar bort smutsen. I slutet sköljs väggen med en svamp, vilket eliminerar skum och smuts. Och kakelplattorna, nästan som genom ett trollslag, glänser igen.

Videon är så snabb och fullständig att den, då och då, har en hypnotisk effekt. Och den lämnar en ändå med nyfikenhet om den faktiska effektiviteten och giltigheten av detta verktyg. Det verkar som att det är en produkt som går att hitta överallt. Den kan enkelt hittas på sajter som Amazon, med olika tillbehör som levereras för att passa husets olika typer av hörn, ytor och material och till ett tillräckligt lågt pris för de resultat som utlovas.

Om detta fascinerar dig, innan du informerar dig bättre, kan du titta direkt på videon i fråga på den tidigare nämnda TikTok-profilen.

Vad tror du? Skulle du någonsin köpa en sån här produkt?

Advertisement