6 bekväma lösningar på irriterande saker som sker dagligen

av Hilda Maria Morgan

09 Augusti 2022

6 bekväma lösningar på irriterande saker som sker dagligen
Advertisement

Det finns handlingar som vi utför dagligen utan att ens tänka på det, efter en procedur som assimileras automatiskt. Och på samma sätt finns det också många föremål som vi ständigt använder på samma sätt, utan att fråga oss om det finns ett annat sätt, som kanske är mer effektivt, för att utföra dessa vanliga handlingar.

Alltså är det användbart, och kanske till och med roligt, att upptäcka några förslag som spridits från mun till mun på webben, som kan förenkla vardagen med trevliga och tillfredsställande knep. Ta en titt nedan för att ta reda på om du utför dessa saker på samma sätt.

Advertisement
Rewarded_Panda/Reddit

Rewarded_Panda/Reddit

Öppna hårdplastförpackningar: vissa varor, tillbehör av många olika typer, packas mellan lager av mycket tjock och hård plast som sammanpressas. Vi kan använda väldigt vassa saxar, men det är ännu lättare att öppna dem om du har en manuell konservöppnare till hands! Ingen ansträngning, för ett mycket exakt snitt!

Advertisement
Tutorial via instructables.com

Tutorial via instructables.com

Att skala vitlök är alltid lite mödosamt. Om vi ​​måste göra det för ett par bitar kanske vi inte har något emot att behöva stanna upp där en stund med kniven och ta bort varje skalbit, men om det är många klyftor så är det smart att hitta en snabbare kumulativ metod. Lägg bara klyftorna i en burk, stäng den och skaka sedan som en bartender gör med cocktails!

Mattallica/Reddit

Mattallica/Reddit

Om du snabbt vill kyla öl eller någon annan dryck kan du minska tiden genom att slå in flaskan eller burken i vått hushållspapper och sedan förvara dem till och med endast 15 eller 20 minuter i frysen.

Nintendographist/Reddit

Nintendographist/Reddit

När du behöver ansluta en elkabel med en förlängningskabel, och sedan gå runt i huset eller trädgården med dina verktyg, se till att du inte kopplar ihop dem med varannan och var tredje, eftersom de lätt lossnar medan du arbetar. Tricket är att knyta en enkel knut innan du sätter in kontakten i förlängningen!

thegeekprophet/Reddit

thegeekprophet/Reddit

Inget mer sugrör som rör sig som det vill inne i hålet på en burk med Cola, öl eller någon annan liknande dryck. Lämna bara kvar metallfliken som du öppnar burken med: det mindre hålet på den är faktiskt för att sticka in sugröret, som kommer att sitta kvar tills du har druckit klart.

Advertisement
AOL_/Reddit

AOL_/Reddit

Vill du ha stekt ägg med perfekt form, runda som på en bild, ta då hjälp av lökringar. Det räcker med att skära den lite tjockt, så att de blir en tillräcklig skyddsbarriär för äggvitan. Sedan är det upp till dig att bestämma om du ska äta också löken eller lägga den åt sidan.

Kände du redan till dessa enkla vardagsknep?

Advertisement