Behöver du skapa ordning i huset? Dessa 10 tillbehör kan hjälpa dig!

av Hilda Maria Morgan

10 April 2022

Behöver du skapa ordning i huset? Dessa 10 tillbehör kan hjälpa dig!
Advertisement

Att göra och upprätthålla ordning i hemmet är ett åtagande som kräver ständigt engagemang: varje gång vi rotar i garderoberna och letar efter något, liksom varje gång vi måste ställa tillbaka saker på sin plats, måste vi göra det på ett metodiskt och exakt sätt som inte skapa kaos vilket får oss att förlora än mer tid nästa gång.

Tyvärr har man dock inte alltid tid - eller tålamod - att göra det på det här sättet och därför kan det vara bra att ta till några tillbehör som hjälper oss att hålla isär de olika föremålen och undvika kaotiska högar överallt. Från köket till badrummet, till sovrummet: det finns föremål som verkligen kan förenkla vårt liv, och vi anger några av dem nedan.

Advertisement
Amazon

Amazon

Att lägga till avdelare till underklädeslådorna förändras verkligen allt: de kan fortfarande fyllas, men varje gång vi öppnar lådan kommer vi att ha allt i sikte, på ett enda ögonkast. Det är lätt att lägga märke till när det tomma facket behöver fyllas på med nytvättad tvätt!

Advertisement
Amazon

Amazon

Innanför dörrarna till en möbel, oavsett om det är i köket eller i badrummet, är det en bra idé att montera objekthållare: det finns prefabricerade sådana, men kontorsdokumenthållare kan också anpassas. Så att alla rullar med bakplåtspapper, aluminium- och plastfolie, skärbrädor eller till och med hårtorkar och tandborstar kommer att förvaras tillsammans och vara lätta att hitta.

Amazon

Amazon

Nära garderoben, eller också i tvättstugan, är det bekvämt att ha ett förråd med extra galgar. Det är dock inte bra att de staplas upp i en hög: ett stöd blir istället användbart för att stapla dem i ordning.

Behöver du skapa ordning i huset? Dessa 10 tillbehör kan hjälpa dig! - 4

Även besticklådan kan bli mycket snyggare än man tror: det finns kompakta bestickbrickor, de med flera lutande fack och placerade i en vertikal rad, för att inte ta mycket plats och för att kunna fylla resten av lådan med andra redskap.

Amazon

Amazon

Har du många kepsar kan du dra nytta av ett tillbehör med krokar som fästs på en vanlig galge, så att du kan hänga dem i ordning och snabbt alltid hitta den du behöver.

Advertisement
Amazon

Amazon

Eluttagen kan förses med praktiska hyllor för att placera mobiltelefonen eller andra enheter på dem medan de laddas eller är anslutna.

Amazon

Amazon

Det finns även galgar som beroende på behov kan användas vertikalt eller horisontellt för att göra i ordning bland byxor, halsdukar, skjortor med mera på ett mer kompakt sätt.

Advertisement
Amazon

Amazon

Vid ingången, såväl som i garderoben, är ett litet skoställ alltid väldigt bekvämt.

Amazon

Amazon

För kylskåpet eller skafferiet kan självhäftande etiketter som kan suddas ut och skrivas om vara användbara!

Advertisement
Amazon

Amazon

Hitta alltid de mest lämpliga och funktionella avdelarna för den typ av hyllor du har i dina möbler: de gör verkligen skillnad!

Finns det något liknande tillbehör som du inte kan vara utan?

Advertisement