Håll garderoben iordning med hjälp av de rätta tillbehören

av Hilda Maria Morgan

12 Oktober 2021

Håll garderoben iordning med hjälp av de rätta tillbehören
Advertisement

En organiserad garderob är inte bara något som är estetiskt tilltalande, det hjälper oss också att inte slösa för mycket tid när vi har bråttom och letar efter ett särskilt plagg. Speciellt i möbler som har mycket stora och tomma utrymmen och få inre hyllor, men också på hyllorna i ett garderobsfack, verkar högarna med tröjor regelbundet kollapsa, och att hitta plats för väskor, hattar och skor utan att stjäla för mycket plats från allt det andra är verkligen en utmaning.

Det är därför värt att ha några utformade tillbehör just för att undvika röror i garderoben, som de som du kan se nedan.

Amazon

Amazon

Med skoställ som dessa tar varje par skor hälften av platsen på hyllorna i skohyllan!

Advertisement
Amazon

Amazon

För att undvika att högarna med T-shirts och tröjor, eller några andra föremål, hamnar huller om buller är dessa avdelare mycket bekväma, även lämpliga för öppna hyllor.

Amazon

Amazon

Och de finns i olika typer och material, inklusive transparenta i plast.

Amazon

Amazon

För att dra nytta av hela den inre volymen mellan hyllorna utan att lägga saker på varandra i vansklig balans kan du använda mindre hyllor, så som man gör i skafferierna. Det finns också de som är hopfällbara så att de enkelt kan läggas undan när de inte behövs.

Amazon

Amazon

Och om du redan har tagit upp allt utrymme ovanpå kan du gå vidare till undersidan av varje hylla med hjälp av hängande korgar som dessa, vilka också kan användas på kontoret eller i bokhyllorna.

Advertisement
Amazon

Amazon

Inga fler klänningar och skjortor som glider av galgarna: med galgar som är fodrade med sammet, tunna och ergonomiska, kommer alla plagg hitta utrymme på ett ordnat sätt, för att ge ett riktigt trevligt intryck när du öppnar garderoben.

VenalliBuilds/Etsy

VenalliBuilds/Etsy

På nätet går det också att hitta galgar som är utformade specifikt för att hänga upp luvtröjor, men som också är användbara för att hänga upp kläder i knapphålet som ofta finns inuti kragen.

Advertisement
Amazon

Amazon

Bakom dörren, inuti en skåpsdörr eller upphängd på en skena eller klädstång, kan denna typ av fackbehållare rymma vad som helst.

TheRollKeeper/Etsy

TheRollKeeper/Etsy

En enkel, effektiv och platsbesparande idé: alla kläder, även handdukar, hoprullade och snyggt ordnade där de kan behövas.

Advertisement
DunnRusticTN/Etsy

DunnRusticTN/Etsy

När ett hattställ också blir ett sätt att dekorera väggen.

Amazon

Amazon

Istället för att skapa kaos i en låda med alla halsdukar och foulards, varför inte hänga upp dem snyggt på en galge som den här? Den är fungerar även för slipsar.

Advertisement
Amazon

Amazon

Denna lösning till väskorna låter dig verkligen spara mycket utrymme utan att förstöra formen på dina favoritaccessoarer.

Amazon

Amazon

Och om röran däremot är koncentrerad till den berömda "klädstolen" och på alla andra tillgängliga ytor, skulle det kunna vara värt att överväga att sätta in ett mer eller mindre stort klädesställ.

Vad har du för knep för att hålla ordning i garderoben?

 

Advertisement