Förvisa smuts från ditt hem för alltid med detta trick från städföretagen

av Hilda Maria Morgan

07 Augusti 2023

Förvisa smuts från ditt hem för alltid med detta trick från städföretagen
Advertisement

Att bli av med damm och smuts helt är allas dröm, men det verkar ofta som att ju mer vi städar desto mer damm och smuts byggs det upp överallt. Även när man har många åtaganden och den tillgängliga tiden därför är kort, är det av grundläggande vikt att avsätta en viss tid att ägna åt att städa huset varje dag, för att undvika att anstränga sig för mycket bara de dagar som vi helt och hållet ägnar oss åt denna uppgift.

För att bättre kunna hantera alla åtaganden är det dock också viktigt att hitta sätt eller redskap som hjälper oss snabba upp tiderna och därför snabbare kunna utföra de olika uppgifterna. Det finns ett knep som används av städföretag som, utan att tillgripa särskilt många redskap eller rengöringsmedel, hjälper dig att ordna och städa ditt hem enkelt och snabbt. Låt oss ta reda på det tillsammans.

Advertisement
Creativo

Creativo

För att bli av med damm och smuts helt och snabbt behöver du inga dyra verktyg eller tvättmedel, utan du behöver bara en kvast, en handduk och några klädnypor: linda in borsten på borsten med handduken och fäst den med klädnypor. Om du inte har en handduk kan du använda ett gammalt örngott, en gammal t-shirt eller strumpbyxor. Enkelt, eller hur?

För att använda detta knep på bästa sätt måste du dock skaffa rätt tvättmedel, som du kan göra själv med helt vanliga ingredienser till nästan ingen kostnad alls och använda snabbt och utan att skölja. Häll 350 ml vatten, 200 ml vit vinäger och ett mått med tvättmedel i en sprayflaska. Skaka ordentligt för att blanda alla ingredienser perfekt och spraya blandningen generöst på den handduksklädda kvasten.

Tack vare detta trick kommer du snabbt att eliminera damm, smulor, hår och spindelväv, inte bara från golv, utan också från tak, väggar, möbler, och du kommer komma åt vanligtvis oåtkomliga platser som under sängar och under och ovanför möbler. Att hålla ditt hem dammfritt blir en barnlek, utan att spendera en endaste krona.

Tack vare detta enkla knep kommer ditt hem alltid att vara perfekt rent på ett ögonblick.

Advertisement