Gör som Halle Berry för att vara snygg i bikini även efter 50

av Hilda Maria Morgan

01 Juni 2023

Gör som Halle Berry för att vara snygg i bikini även efter 50
Advertisement

Vi som redan har fyllt 50 år planerar förmodligen alternativa badsemestrar för att slippa bära badkläder. Faktum är att med stigande ålder upplever många av oss sig själva, förutom den vanliga skuldkänslan för att vi aldrig har börjat en diet och aldrig gått till gymmet, också en känsla av obehag inför ens egen kropp som börjar visa de första tecknen på åldrande.

Det finns många kändisar som visar oss hur vacker man kan vara även när åren börjar bli många och Halle Berry är definitivt en av dem. 20 år har gått sedan världen såg henne bredvid James Bond i den berömda filmen "Die Another Day", men den berömda skådespelerskan är alltid vacker vilket vi kan se på hennes sociala medier, där hon delar bilder av stunder av avkoppling, där hon ibland visar upp sig i underbara bikinis.

Advertisement

Som den välkända skådespelerskan Halle Berry lär oss, efter 50 års ålder finns det ingen anledning att ge upp en semester vid havet eller poolen eller att straffa dig själv med baddräkter och täckande solklänningar. Visst är hon fortfarande lika vacker som i filmen från vilken vi alla minns henne och hennes kropp är fortfarande väldesignad av diet och gym, men även vi "dödliga" kan unna oss en snygg bikini, om den väljs på rätt sätt. Om vi inte känner oss bekväma med vår kropp kan vi välja en knälång pareo, med långa ärmar och stråhatt.

Valet av bikini bör göras genom att grunda sig på vår kroppsbyggnad:

  • om vi har små bröst, är det bättre att välja en bandeau-bikinitopp med en central knut eller en klassisk lätt vadderad triangelbikiniöverdel;
  • om vi tvärtom har större bröst, så är det bäst med en bikinitopp som liknar en bygelbehå med korsfästning på ryggen och breda axelremmar, som kommer att stödja brösten utan att skapa fula fåror (och utan att vara obekväm!); om sedan våra välmående bröst åtföljs av smala höfter, kan man balansera upp figuren genom att bära bikinitrosor med volanger eller rosetter som ger volym.

Advertisement

Även om vi har en kurvig kropp kan vi våga ha bikini:

  • välj en bikinitrosa med hög midja och undvik för små knytband och trosor, vilket skulle att framhäva kurvorna;
  • om vi har en äppelformad kropp, med en framträdande mage och smala ben, välj bikinitrosor med hög midja i en mörk enfärgad färg tillsammans med en mönstrad topp, som kommer att dra uppmärksamheten till brösten;
  • även om man har breda höfter är rådet att dra uppmärksamheten till brösten, genom att kombinera en rynkad eller flätad bikinitopp med en hög och stödjande trosa;
  • slutligen, om vår kropp är rektangulär, med få former, är det fritt fram med en bygelbikini, vilket hjälper att få fram kurvorna.

Vilken modell föredrar du?

Advertisement