10 kändisar som åldras på ett så bra sätt att de fortfarande är supersnygga

av Hilda Maria Morgan

29 Maj 2023

10 kändisar som åldras på ett så bra sätt att de fortfarande är supersnygga
Advertisement

Åldrandet upplevs av många som ett ögonblick att frukta och skjuta upp så länge som möjligt. Denna trend gäller särskilt i underhållningsvärlden, där ungdomens skönhet upphöjs på bekostnad av mognad. På senare år tycks dock denna trend ha börjat vända, så pass att var tredje kvinna idag anser att åldrande är något positivt på grund av det större självförtroende som alla erfarenheter ger.

Det händer allt oftare att man ser kändisar som har modet att visa sig som de är, med sina ofullkomliga kroppar och de spår som åren lämnat. Många av dessa kändisar visar sig också vara lite som vin: ju äldre de blir, desto vackrare blir de! Låt oss tillsammans upptäcka 10 kändisar som har åldrats underbart bra, inför de som alltid vill att de ska se unga ut.

Advertisement

1. Jane Fonda

1. Jane Fonda

@janefonda/Instagram

En av symbolerna för att Hollywood åldras på ett vackert sätt är definitivt hon, alltså är åldrande relativt. Jane Fonda är verkligen en av de människor som aldrig skulle avskräckas från att fullfölja sina karriärsmål och drömmar, inte ens efter att ha blivit 85 år. "Om du fortfarande har passion och har hållit dig öppen för livet, utan att bli cynisk, så är du oavsett hur gammal du är fortfarande ung", säger hon. Vi kan inte annat än hålla med henne!

Advertisement

2. Cameron Diaz

2. Cameron Diaz

@camerondiaz/Instagram

Fortfarande underbar trots sina 50 år, Cameron Diaz har alltid sagt under hela sin karriär att åldrandet inte skrämmer henne, tvärtom. "Det är nästan så att vi har misslyckats om vi inte stannar vid 25 för resten av våra liv. Som om vi vore misslyckanden. Ett personligt misslyckande. Det är till exempel vårt fel om man vid 40 fortfarande inte ser ut som om man är 25", säger skådespelerskan, för vilket det är ett privilegium att bli gammal. Visst, om vi kunde åldras på det vis det som hon skulle vi också vara glada!

3. Drew Barrymore

3. Drew Barrymore

@drewbarrymore/Instagram

Ett annat stort fan av åldrande är Drew Barrymore, som alltid har motstått trycket från plastikkirurgi och som möter tidens gång mer som något att fira än som något att fly från. Och vi är övertygade om att hon gör det rätt!

4. Jennifer Aniston

4. Jennifer Aniston

@jenniferaniston/Instagram

Vi känner henne som Rachel från Vänner, men det har gått många år sedan dess. Jennifer Aniston är dock fortfarande vacker och tackar varje dag hennes vackra drag som motstår tid och press att se ung vacker ut. Detta är ännu en skådespelerska för vilken ålder bara är en siffra, hon har berättat att hon minns att hennes mamma påminde henne om att åldrande betyder livslängd och därför ett privilegium.

5. Cortney Cox

5. Cortney Cox

@courtneycoxofficial/Instagram

Vi håller oss kvar vid en av de mest populära TV-serierna någonsin, minns du den perfekta Monica? Tja, hon är också en skådespelerska som alltid känner sig ung och motstår tidens slitage. Courtney Cox säger att hon fortfarande känner sig ung, har många vänner i trettioårsåldern och inte alls känner tyngden av åldersskillnaden mellan dem. Tur för henne!

Advertisement

6. Cher

6. Cher

@cher/Instagram

Cher är övertygad om att när det kommer till åldrande måste kvinnor väldigt olika respektera andra standarder än män. Det har hänt att hon fått frågan om hon är för gammal för rock 'n roll. Hon sa fråga Mick Jagger.

7. Oprah Winfrey

7. Oprah Winfrey

@oprah/Instagram

Varje år är som en ny resa för Oprah och var och en erbjuder underbara överraskningar. "Människor som ljuger om sin ålder förnekar sanningen och bidrar till en sjukdom som genomsyrar vårt samhälle: sjukdomen att vilja vara vad du inte är... Jag vet med säkerhet att bara genom att veta vem och vad du är kan du komma in livets fullhet", säger hon stolt.

Advertisement

8. Sharon Stone

8. Sharon Stone

@sharonstone/Instagram

Den ursnygga skådespelerskan erkänner att hon har varit rädd för att åldras, samt att hon vid flera tillfällen haft svårt att acceptera sin kropp. Trots dessa farhågor har Sharon Stone dock aldrig fallit för lockelsen av operation och idag är hon glad över det. Skådespelerskan, med alla sina tidigare och nuvarande erfarenheter, är nu medveten om att "det är bättre att veta hur man åldras bra istället för att hänge sig åt tanken att man bara är attraktiv om man är ung, för jag vill inte vara ’en tidlös skönhet’ men en kvinna i sin bästa ålder." Heliga ord!

9. Helen Mirren

9. Helen Mirren

@helenmirren/Instagram

Den Oscarsbelönade skådespelerskan säger stolt för sitt framträdande i The Queen att hon är stolt över att visa sin ålder istället för att dölja den. Helen Mirren säger att hon aldrig gör samma sak varje dag och vill leva ut sina 75 år i full frihet. "Jag vill åldras skamligt, inte graciöst", säger hon med övertygelse.

Advertisement

10. Gwyneth Paltrow

10. Gwyneth Paltrow

@gwynethpaltrow/Instagram

Vi avslutar den här listan med Gwyneth Paltrow, skådespelerskan vi alla minns i filmen Sliding Doors. Hennes tankar om åldrande är att alla ska åldra på det sätt som känns bäst för dem själva och att det ska få dem att känna sig styrkta och fria från att bli dömda. Hon anser också att det borde finnas en debatt om det hälsosammaste sättet att hantera åldrandet. "Vi, som är kvinnor, måste bara fortsätta att fostra andra kvinnor, våra döttrar och kvinnorna som kommer efter oss med den idén att vi alla räcker till", säger hon bestämt.

Det går inte att förneka, vi bara måste gratulera dessa vackra kvinnor!

Advertisement