8 organisatörer för en ständigt organiserad garderob även utan skruvar

av Hilda Maria Morgan

23 April 2023

8 organisatörer för en ständigt organiserad garderob även utan skruvar
Advertisement

Om du bor i ett litet hus är organisationen avgörande för att säkerställa att alla våra föremål kan hitta rätt plats och att kaos inte ska råda. Lyckligtvis finns det många produkter som hjälper oss i detta tröttsamma uppdrag och som ibland kan skapa utrymme även där det verkade som att det verkligen inte fanns något mer man kunde göra.

Bland de ytor i huset som mest av allt kan dra nytta av hjälp av dessa produkter har vi helt klart garderoben. Kläder, sängkläder och accessoarer tycks aldrig räcka till och av denna anledning svämmar garderoberna ofta över av klädesplagg som slängs i hög och staplas upp i oordning.

Nedan listar vi 8 organisatörer som kan göra det enklare för dig att hålla ordning i garderoben utan permanenta installationer.

Advertisement

1. Justerbara hyllor

1. Justerbara hyllor

Mariel/Amazon

De är mycket användbara för att dela upp utrymmet innanför garderobsdörrarna utan att nödvändigtvis installera permanenta hyllor. Du kan enkelt flytta dem på höjden för att göra plats för stora föremål eller omorganisera utrymmen.

Advertisement

2. Stapelbara lådor

2. Stapelbara lådor

Rossella/Amazon

En annan mycket användbar produkt för att bättre hantera placeringen av dina kläder och accessoarer innanför garderobsdörrarna, de är mer praktiska än permanenta lådor eftersom de möjliggör en en god hantering av utrymmet och är lätta att organisera om vid behov.

3. Multipel galge

3. Multipel galge

b***2/Shein

Multipla galgar är mycket användbara för dem som har många klädesplagg att hänga och lite plats tillgängligt. Faktum är att dessa galgar gör så att du kan utnyttja utrymmet på djupet och höjden på bästa sätt, de övervägs vanligtvis inte särskilt mycket när man använder de klassiska galgarna.

4. Hängställning

4. Hängställning

Anna Renata Jozefowictz/Amazon

Denna är utmärkt för den som inte har hyllor i garderoben, den är indelad i praktiska fack som möjliggör bättre indelning av föremål efter sort och utnyttjar utrymmet på bästa sätt både vertikalt och på djupet. De kan också placeras sida vid sida på stavarna eller samexistera med kläderna som hänger på galgarna.

5. Lådor med lock

5. Lådor med lock

Lucy74/Amazon

Perfekt för att förvara klädesplagg, sängkläder och accessoarer som inte används mycket eller för att hantera säsongsväxlingar, du kan välja mellan olika material som mjuka och vikbara tyg, mer motståndskraftig och färgglad kartong eller solid och hållbar plast.

Advertisement

6. Korg under hyllan

6. Korg under hyllan

Tinny/Amazon

Designade för att organisera köket, de är också mycket användbara inne i garderoben, till exempel för förvaring av väskor och accessoarer eller för strumpor och underkläder och gör så att du kan utnyttja utrymmet bättre på höjden.

7. Hyllavdelare

7. Hyllavdelare

Cri/Amazon

De är skapade för samma syfte som korgarna under hyllan, de är också skapade som produkter för köket men är lätta att anpassa till garderoben för att göra förvaringen av våra kläder mindre kaotisk.

Advertisement

8. Lådor med fack

8. Lådor med fack

Ikea

Det finns olika typer och storlekar och de är mycket användbara för att snyggt förvara accessoarer, bälten, små väskor och plånböcker, men även underkläder och skor.

Hur organiserar du din garderob för att alltid ha den i ordning?

Advertisement