Organisering av underklädeslådan för män: platsbesparande idéer för kalsongerna

av Hilda Maria Morgan

17 Februari 2023

Organisering av underklädeslådan för män: platsbesparande idéer för kalsongerna
Advertisement

Underklädeslådor löper alltid stor risk för oordning: kalsonger, strumpor, boxer, behåar är alla mycket små föremål, de tar liten plats var för sig, men tillsammans kan de bli riktigt skrymmande, särskilt när de är arrangerade på ett kaotiskt sätt. Om du också har mycket underkläder, då vet du hur svårt det är att hålla dem alla i perfekt ordning: förr eller senare kommer det säkert en dag då du lojt lägger undan dem och lådan kommer att verka så full att du inte längre kommer kunna stänga den.

Hur gör man då för att alltid hålla underkläderna i perfekt ordning? Vik bara ihop dem på rätt sätt efter att du tvättat dem: på så sätt kommer de ta mycket mindre plats och det blir mycket lättare att kunna hålla ordning och förvara allt. Med hjälp av @sara.ilbianconiglio visar vi dig en ofelbar metod för att på bästa sätt lägga undan herrboxers och kalsonger.

Advertisement

1. Herrkalsonger

1. Herrkalsonger

@sara.ilbianconiglio/Instagram

@sara.ilbianconiglio är en Instagram-användare som delar med sig av många mycket användbara tips på sin profil för att bättre organisera våra hem. I en av sina videor förklarar hon hur man viker herrkalsonger genom att minimera det utrymmet de tar upp. Hennes metod är väldigt enkel:

  • börja med att vika de två sidorna av kalsongerna mot mitten; ytterkanten av den översta, bredaste delen ska nå den motsatta änden av den lägsta, bredaste delen.
  • vik sedan resåren upptill nedåt, tills den punkt där de två vikta sidorna korsar varandra.
  • vik slutligen den nedre änden uppåt, för in den under resåren.

På så sätt kommer kalsongerna att förbli perfekt stängda och du riskerar inte att de öppnas igen och gör skapar oreda i lådan.

Advertisement

2. Boxer

2. Boxer

@sara.ilbianconiglio/Instagram

För boxers finns det istället två mycket giltiga metoder, båda är mycket effektiva för att minimera upptagandet av utrymme samtidigt som ordningen bibehålls.

  • Metod 1: lägg boxersena vidöppna på en yta och vik resåren nedåt till den punkt där de blir mindre; vik sedan kalsongernas två sidor bakåt, vänd på dem och stäng dem som en påse genom att vända dem från resåren.
  • Metod 2: ta boxersena och vik dem till en triangel genom att lyfta de två nedre hörnen på benen; vik sedan resårens två ändar inåt och sedan resåren nedåt; lyft spetsen på triangeln och stick in den under resåren. Dina boxers är redo för lådan eller resväskan!

Du kan följa alla stegen bättre genom att titta på @sara.ilbianconiglio:s video. Lycka till med städningen!

Advertisement