Vill du ha en organiserad garderob? Här är det bästa sättet att hålla dina t-shirts i perfekt ordning

av Hilda Maria Morgan

23 November 2022

Vill du ha en organiserad garderob? Här är det bästa sättet att hålla dina t-shirts i perfekt ordning
Advertisement

Att hålla garderoben i perfekt ordning är ett mål för många men ett resultat som ett fåtal uppnår. Även om du alltid vill hålla garderoben välorganiserad skapas alltid lite förvirring, när du ska välja vad du ska ha på dig och lägger tillbaka resten, kanske i all hast.

Detta är speciellt fallet när du har många grejer och det händer i synnerhet med mindre kläder som underkläder och T-shirts. Lakanen brukar istället ligga i rätt lådan och är betydligt lättare att ordna. För t-shirts kan situationen dock bli komplicerad i garderoben.

Här är några knep och hjälpmedel som inte alla känner till som verkligen kan hjälpa mycket i den svåra uppgiften att hålla ordning på en del kläder. Genom att fortsätta läsa kommer du att förstå vad vi pratar om.

via @hammsmom/TikTok

Advertisement
@hammsmom/TikTok

@hammsmom/TikTok

Det är @hammsmom, TikToker känd för att dela tips om dekoration, städning och hemorganisation som avslöjar tricket för att hålla ordning på t-shirts. I en video visar TikTokern hur hon gör i ordning sina t-shirts som hon, innan hon upptäckte metoden, inte kunde hantera på grund av hur många de var. @hammsmom visar hur de, efter att ha upptäckt och beställt en mycket bekväm klädesavdelare online, inte längre skulle kunna klara sig utan den.

Metoden hon rekommenderar är väldigt enkel. I grund och botten räcker det att noggrant vika alla t-shirts och sätta in en i varje fack i avdelaren. När den väl är fylld med t-shirts tar föremålet formen av en låda och, när det gäller lakan, kan den placeras i lådorna precis som den är, horisontellt.

I det här fallet, eftersom det handlar om t-shirts, kan du välja att lägga den vertikalt i garderoben, för att göra den till en mycket praktisk behållare. Om du experimenterar med den här metoden kommer du att upptäcka att det blir väldigt enkelt att välja t-shirten som du ska använda, eftersom det gör att du kan se alla tydligt och extrahera den du behöver, och lämnar de andra perfekt packade i en ordnad rad.

Om du tror att den här metoden skulle kunna vara något för dig, titta på videon direkt på Tiktokerns konto och du kommer att se, steg för steg, hur det fungerar. Du kommer säkerligen att vilja prova det.

Brukar du använda dig av andra organisationsstrategier för garderoben?

Advertisement