10 exempel att kopiera för att skapa perfekt ordning i ditt hem

av Hilda Maria Morgan

18 November 2022

10 exempel att kopiera för att skapa perfekt ordning i ditt hem
Advertisement

Inte alla är bra på att organisera alla områden av livet, särskilt i de delar av huset som verkar ha den spontana förmågan att skapa kaos även när vi inte använder dem. Garderober, skåp, skafferi, köks- och badrumsmöbler... Dessa är alla punkter där det räcker att lägga latsidan till bara för en stund för att det sedan genast ska råda oordning och ingenting går att hittas.

Men att öppna en dörr eller en möbel och mötas av ordning och reda inger lugn, eller åtminstone gör att vi inte blir irriterade när vi snabbt behöver hitta något. Här är några exempel på personer som klarat att göra i ordning rum på ett riktigt perfekt sätt.

Advertisement
Roncruzart/Reddit

Roncruzart/Reddit

"Mina konstnärsredskap". Och tänk att vi alltid tänker på konstnärer som väldigt röriga typer!

Advertisement
eviesadoll/Reddit

eviesadoll/Reddit

"Jag gjorde om min diskbänk idag. Och ja, jag har också lagt till en låtsasväxt för att göra det finare." Vem kunde tro att detta utrymme skulle kunna bli så ordningsamt och snyggt att det till och med förtjänar en dekorativ låtsasplanta.

mcknnacnhm/Reddit

mcknnacnhm/Reddit

Det finns de som organiserar bokhyllan efter författare, de som organiserar det efter genre, efter upplagor... Men se vilken otrolig effekt, för inredningen av rummet, när allt delas in efter färger!

plant-ling/Reddit

plant-ling/Reddit

Med ett kabel- och elektroniskt tillbehörsskåp arrangerat på detta sätt blir det mycket enkelt att hantera mindre nödfall och reparationer. Det kommer att ta tid och tålamod att sätta upp det, och även att underhålla det, men det skulle verkligen vara värt det!

lizard2014/Reddit

lizard2014/Reddit

"Jag spenderade 100 dollar på kartongrutor, och det tog mig över sex timmar att vika och ordna om dem. Jag fick äntligen ordning på röran av tygrester." Vad kan man säga, ett jobb värt en butik!

Advertisement
555books/Reddit

555books/Reddit

"Mitt skafferi med ingredienser är inte längre en källa till ångest :) Mitt mål för året var att organisera huset så att jag kunde hålla det snyggt, så att jag inte skulle känna mig besviken över hur lite jag är organiserad. Jag är så stolt av denna prestation!". Att återställa ordningen där det ibland rått kaos är faktiskt också bra för vårt välbefinnande.

Lady_Absinthea/Reddit

Lady_Absinthea/Reddit

Alla som gillar att omge sig med pyssel vet också att det blir en rörig hög på nolltid. Det är värt att hitta ett sätt att hålla dem i ordning!

Advertisement
CrumpetsRCrunk/Reddit

CrumpetsRCrunk/Reddit

"Istället för att köpa pallar till köksbänken föredrog jag att göra området under hyllan användbar." En perfekt idé när det inte finns särskilt mycket utrymme!

ostrika/Reddit

ostrika/Reddit

En liten inbyggd garderob i badrummet, perfekt organiserad med hjälp av extra hyllor att hänga upp, för att dra full nytta av allt tillgängligt utrymme.

Advertisement
SomeSkillStudio/Reddit

SomeSkillStudio/Reddit

"Jag byggde ett skjul för återvinningsbart virke med hjälp av återvunnet virke." Mycket bättre än att ha alla träbitar staplade i ett hörn av garaget eller verkstaden.

Är du också kapabel att ordna upp så här perfekt?

Advertisement