8 geniala idéer för ett mer ordningssamt och superorganiserat badrum

av Hilda Maria Morgan

02 November 2022

8 geniala idéer för ett mer ordningssamt och superorganiserat badrum
Advertisement

Badrummet är utan tvekan det område av huset som behöver organiseras bäst. För att möta allas behov och innehålla alla typer av produkter och personliga tillhörigheter måste det hållas i perfekt ordning för att inte skapa förvirring.

Detta är inte alltid lätt, särskilt när utrymmena är små och föremålen som ska ordnas är många. Det finns dock ett antal mycket smarta och mycket användbara lösningar som kan hjälpa till att organisera och förbättra komforten i ett badrum som är superutrustat utan att bli kaotiskt.

Vi har samlat några åt dig nedan.

Advertisement

En platt- och locktångbehållare som kan krokas fast där den behövs, även om det inte är en särskilt innovativ uppfinning utan redan ganska daterad och används i frisörsalonger, är det en mycket användbar lösning som alltid är värd att överväga även för hemmet.

Advertisement

Om du aldrig vet var du ska ställa schampo, showergel och liknande produkter när du duschar, kan gummiband fästa på sugkoppar fastsatta på väggen vara en bra idé.

Toalettpappershållaren, för att alltid ha ett förråd fixerad på toaletten, är verkligen en utmärkt lösning för ordning och reda både för en själv och för gästernas lugn.

Stången för att hänga handduken precis under diskbänken för att förhindra droppande är ett annat otroligt användbart alternativ.

Och hur vore det med dessa väldigt minimala men riktigt funktionella handdukshängare? De är estetiskt tilltalande och mycket användbara för ordning och reda.

Advertisement

Fickorna för duschtvål, schampo och liknande, fästa på duschdraperiet, representerar ännu en genialisk idé som kan revolutionera vardagen och ordningen i huset.

Denna spegel med förvaringshyllor är också ett alternativ som redan setts och ett arv från frisörsalongsmiljön. Men vi försäkrar dig om att i fall du behöver mer utrymme är detta ett verkligt vinnande val att montera i badrummet.

Advertisement

Och slutligen, för dem med lite utrymme och en passion för varma och avkopplande bad, här är ett mycket bekvämt återförslutningsbart badkar. Stängt tar det väldigt lite och öppet är det ett diskret substitut för det klassiska badkaret. Om du inte kan ha ett för en fråga om utrymme, varför beröva sig själv nöjet med ett härligt bad?

Skulle du experimentera med någon av dessa fantastiska idéer?

Advertisement