Magiskt suddgummi: 3 goda skäl att alltid ha det redo för användning

av Hilda Maria Morgan

22 Oktober 2022

Magiskt suddgummi: 3 goda skäl att alltid ha det redo för användning
Advertisement

Vi har alla favoritverktyg för att ta hand om olika hushållssysslor. På marknaden finns det en oändlig mängd tillbehör och produkter designade för alla eventualiteter, och så finns det även de traditionella som kommer väl till pass för en myriad av olika fall, och som vi alltid har ett utbud av hemma. Bland de sistnämnda vore det vara bra att inte missa det så kallade magiska suddgummit, den där svampen av melaminformaldehyd som visar sig vara ett dyrbart hjälpmedel för småputs runt om i huset.

Online finns det många tips för att dra nytta av detta lilla rengöringsverktyg, och nedan rapporterar vi om tre som också indikeras av en TikToker.

via @neat.caroline/TikTok

@neat.caroline/TikTok

@neat.caroline/TikTok

Det är @neat.caroline (tillsammans med sin katt, en uppmärksam observatör av sin mattes aktiviteter) som visar användningen av det magiska suddgummi som vi rekommenderar.

Det viktiga, i själva grunden för all användning av det magiska suddgummit, är att komma ihåg att blöta det och krama ur det ordentligt före varje användning.

Här är fallen då du kan lita på det magiska suddgummit:

  1. För att ta bort märken och ränder från gummit på undersidan av sneakers eller andra skor. Om du har stövlar, sneakers eller något annat par skor med vit eller ljus gummisula, som också syns på sidorna, eller om det är sådana modeller med gummiklädd häl och tå, kan du radera märkena och få dem att bli rena igen med det magiska suddgummit. Det är snabbt och enkelt.
  2. Suddgummit är användbart för att radera även de ringar som nästan verkar intatuerade i te- eller kaffekoppar, de där gulaktiga som verkar motstå vilken vanlig tvätt som helst. Gnid dem med det magiska suddgummit så ska du se vilken skillnad det blir.
  3. Har du tagit bort etiketter från burkar, keramik eller olika behållare och lyckas inte bli av med resterna av klister som finns kvar på dem? Även i det här fallet kan du undvika trötthet och halvera tiden med det magiska suddgummit.

Se videon för att se hur det fungerar.

Och så är såklart användandet av det här tillbehöret ett snabbt och enkelt sätt att radera oönskade märken och fläckar på vita väggar: när de fortfarande är små kan du också agera med bara det och det kommer se ut som om ingenting någonsin hänt.

På vilka sätt brukar du använda det magiska suddgummit hemma?

Advertisement