Ett användbart alternativt knep för att rengöra fläckarna vid toalettens bas

av Hilda Maria Morgan

29 Augusti 2022

Ett användbart alternativt knep för att rengöra fläckarna vid toalettens bas
Advertisement

En mycket irriterande grej att rengöra är urinfläckarna vid botten av toaletten som, om de inte tas bort i tid, orsakar avlagringar på golvet och en mycket otäck lukt. Vanligtvis, för denna typ av smuts tenderar vi att använda blekmedel, vilket verkar vara det enda som kan ta bort fläckarna, desinficera och eliminera lukten. Det finns dock ett giltigt alternativ som inte alla känner till.

Låt oss prata om de enzymatiska rengöringsmedel som används för att rengöra husdjurens kiss. Dessa är vanligtvis sprayprodukter. De som inte har husdjur känner förmodligen inte till deras existens men man kan säga att det är en mycket giltig lösning speciellt mot dålig lukt. Det finns till och med de som har föreslagit och demonstrerat det som ett optimalt hjälpmedel i en videoTikTok.

via @livecomposed/TikTok

Advertisement
 @livecomposed/TikTok

@livecomposed/TikTok

Användaren @livecomposed har faktiskt lagt upp en video där hon skämtar om att hon är mamma till söner och ofta måste ta itu med fula fläckar i badrummet. Videon är, ja, en sorts tutorial för att visa ett användbart knep i hemmet, men den har också en sådan ironisk ton då @livecomposed själv skämtsamt inbjuder dig att be dina pojkar att kissa sittandes, som ett ytterligare alternativ.

I alla fall, som kvinnan visar på TikTok, räcker det att spraya produkten där den behövs och att gnugga väl med en golvborste och ta sedan bort det med hushållspapper.

Videon har väckt en oändlig rad reaktioner och lika ironiska kommentarer, där det delas ut fina tips om hur man kan uppfostra pojkar att kissa utan att orsaka skada. "Eller få dem att städa badrummet" - kommenterar någon. Medan någon annan börjar utveckla en riktig strategi: "Sätt någon form av klistermärke inuti toalettstolen så att de kan sikta".

Det är normalt att ett sådant argument väcker munterhet och blir utgångspunkten för ironiska skämt. Men det är ett verkligt, dagligt och praktiskt problem som ofta kräver lösningar och detta verkar verkligen intressant att ha i åtanke. Om du är nyfiken på att se videon och förstå hur dessa produkter fungerar på golvet, råder vi dig att titta på den direkt på användarens profil.

Vad sägs om detta? Kan det vara ett tillräckligt användbart råd?

Advertisement