Föräldraskap: 10 fantastiska uppfinningar som gör det enklare

av Hilda Maria Morgan

20 Augusti 2022

Föräldraskap: 10 fantastiska uppfinningar som gör det enklare
Advertisement

Varje förälders liv är som vi vet fyllt med många små olägenheter, som varje dag får en att be om en mirakulös lösning. Mellan blöjbyten, slängda och borttappade nappar, temperaturhöjningar, barnmatsspott på köksmöblerna, jättevarma barnstolar eller promenader i kylan, blir varje tillfälle en startpunkt för en ny uppfinning. Hur många gånger har man inte tänkt: "Om jag bara hade ett föremål som skulle hjälpa mig med den här uppgiften!".

Har du någonsin försökt söka efter de mirakulösa lösningarna du hoppades på? Vem vet, kanske någon annan förälder före dig, som uttryckt samma önskan, har sett till att komma på något!

Vi har valt ut 10 förslag åt dig som när du väl provat dem alltid kommer att använda dig av!

Advertisement

Uppvärmd bärsele

I famnen eller med vagnen? Frågan är debatterad och det finns föräldrarna på båda sidorna som är fast förankrade i sina ståndpunkter. För den som älskar att krama sin bebis även på promenad har en bärsele i fleece och med fickor för att värma både förälder och barn uppfunnits!

Advertisement

Smart napp med termometer

"Tänk vad skönt, om du kunde mäta temperaturen med en app!" Nu kan du det! Med smarta nappar kan ditt barns temperatur kunna övervakas konstant och helt utan obehag för de minsta!

En spjälsäng i dubbelsängen

Hur ansträngande är inte det ständiga nattliga uppvaknandet! Att gå upp mitt i natten för att nå spjälsängen är alltid ett stort krångel, speciellt när det är kallt! Det finns en lösning också på detta, med barnsängar som kan fästas i föräldrarnas säng! Dina barn kommer att sova gott på sin plats... men nära dig!

En nappflaska för medicinen

Medicintid är alltid en svår tid när det kommer till barn. Ibland blir huset skådeplats för riktiga strider till ljudet av skrik och oljud. Nu kan du ta dig runt hindret med en nappflaska! Det finns överdelar som innehåller ett fack för att sätta in mediciner. Enkelt, som att dricka ett glas vatten!

Badmatta

Vill vi prata om blåmärkena på knäna efter varje babybad? Även detta problem går att lösa, med en bekväm matta med dubbel funktion: den mjuka basen gör att du bekvämt kan stå på knä, medan de bekväma vertikala fickorna hjälper dig att ha allt du behöver nära till hands.

Advertisement

Värmereflekterande sätesöverdrag

Sommarvärme är behagligt så länge man inte tvingas sitta på en upphettad yta. Att övertyga barn att sitta i sina bilbarnstolar är alltid en utmaning, men när temperaturen stiger blir det en enorm ansträngning. Med det värmereflekterande sätesöverdraget blir sittandet en sval barnlek!

Upphängbar blöjehållare

Du vet när du ska byta blöja och inser att den nya finns i det andra rummet? Precis den där känslan. Du kan för alltid bli kvitt den med en upphängbar blöjhållare! På vaggan eller på skötbordet, eller hängande på väggen i närheten, gör den att du alltid har blöjor nära till hands (om du kommer ihåg att fylla på den!). En föremålshållare med fickor för en borste, kam, sax, talk, lugnande kräm och alla andra tillbehör som är användbara för att byta om är också mycket praktisk.

Advertisement

Napp som sluts om sig själv

Under promenader är en av barnens favoritsporter att kasta nappen. Med åtföljande behov av rengöring. Detta dilemma kan lösas av nappen som automatiskt stängs när den tas ur munnen. Du behöver inte längre gå ut med ett utbud av nappar värda en babybutik. En stor hjälp för nyblivna föräldrar och skönt för de redan överfulla väskorna!

Baby-duschhuvud

Flyr också dina barn från duschen som om de blev jagade av ett vildsint odjur? Gör det här ögonblicket roligare med ett duschmunstycke som är gjort just för dem. En enkel slang som ansluts till ditt duschhuvud med den söta formen av ett djur kommer att förvandla duschandet till ett roligt moment för dina barn!

Advertisement

Cykelvagn

Slutligen, för cykelälskare, här är en praktisk barnvagn för att inte ge upp nöjet av en cykeltur även om du har barn. Det blir enkelt att röra sig i staden och lära barnen en korrekt livsstil.

Blev du också förtjust över dessa fantastiska uppfinningar? Har du redan använt någon av dem?

Advertisement