10 improviserade lösningar för dem som inte avskräcks av besvär

av Hilda Maria Morgan

26 Juli 2022

10 improviserade lösningar för dem som inte avskräcks av besvär
Advertisement

Ingen av oss är immun mot de oförutsedda händelserna i det dagliga livet, mot de där små motgångarna och olyckorna som kan förstöra stämningen eller åtminstone försena dagens planer. Och så finns det tillfällen då något går sönder, eller man misslyckas med något, och du inte har möjlighet att göra om allt igen eller skynda dig att göra nödvändiga byten.

Ett plötsligt obehag som det som genereras av dessa situationer kommer aldrig att grunda dem som lyckas tänka kreativt. Det händer alltså att vissa människor hittar den geniala lösningen som lyckas lösa problemet, om än bara tillfälligt. Ta en titt nedan på liknande situationer som rapporterats av webbanvändare.

Advertisement
Reddit

Reddit

Någon kommer förstås redan känna till detta, men det är alltid värt att komma ihåg att ett kex som blivit lätt bränt under tillagningen kan ätas genom att skrapa bort den skadade delen med ett enkelt köksrivjärn.

Advertisement
doriblue42/Reddit

doriblue42/Reddit

Vill du få bort fläckarna från vita sneakers? Det finns olika metoder att prova, som att blanda micellärt vatten och lite bikarbonat genom att bilda en mild kräm att gnida på skorna för att få dem att se ut som nya igen.

Sea-Network/Reddit

Sea-Network/Reddit

Måste man tvätta flera par nylonstrumpor av den korta sorten? Om du lägger en mikrofiberduk om dem tappar du inte bort dem i tvättrumman!

yudoit/Reddit

yudoit/Reddit

Det är uppenbart att det var uteslutet att gå till karosseriverkstaden, här är istället den kreativa lösningen, med hjälp av ett klistermärke som gör repan på stötfångaren till en rolig dekoration!

Video via Reddit

Video via Reddit

Om du råkar se ett bi eller någon annan insekt på fönsterrutan och du inte vill skada den, ta hjälp av en tändsticksask för att försiktigt fånga in den och sedan kan du frigöra den när den väl är ute!

Advertisement
ermame/Reddit

ermame/Reddit

Det finns de som hjälper melonerna att inte hänga för långt ner från växterna med hjälp av ett munskydd som används som en sorts hängmatta.

griffinonthego/Reddit

griffinonthego/Reddit

Fungerar inte gångjärnen på laptopen längre som de ska? Använd dig av stödet av en bordstavelram som den här personen har gjort för att lösa problemet.

Advertisement
stinksnots/Reddit

stinksnots/Reddit

Det här är lösningen som en dam gjorde som inte ville att hennes garnnystan skulle falla offer för hennes katter.

Reddit

Reddit

"Den gamla soffan i huset gick sönder alltså lagade vi den." Detta är ett annat sätt att göra det än det vanliga, man måste erkänna att det fungerar.

Det kanske inte är lösningar som fungerar för alla, men de är säkerligen roliga och uppfinningsrika!

Advertisement