7 praktiska tillbehör som hjälper dig att hålla badrummet rent och snyggt

av Hilda Maria Morgan

05 Juli 2022

7 praktiska tillbehör som hjälper dig att hålla badrummet rent och snyggt
Advertisement

Badrummet är ett av de svåraste rummen att hålla rent, och att se till att det alltid är snyggt kräver också ständig uppmärksamhet. Du måste verkligen förbinda dig att städa ofta, men det är också sant att du kan ta hjälp av rätt verktyg.

Det finns faktiskt olika prylar och tillbehör som du kan köpa (eller som kanske ibland kan bli utgångspunkten för gör-det-själv-jobb) som används för att utföra en rad sysslor som är nödvändiga för att städa med mindre krångel och större effektivitet i badrummet. Nedan anger vi några av de som är mest populära på sociala nätverk.

Advertisement
Amazon

Amazon

En borste med en flexibel spets, så att den också kan glida ner i avloppet upp till en viss punkt och se till att rengöringen görs ordentligt: ​​om du verkligen behöver ta hand om toaletten är det bäst att göra det ordentligt! Det finns även kit på marknaden som har olika borstar beroende på vilka punkter på toaletten som ska rengöras.

Advertisement
Amazon

Amazon

En avtappningsplugg för handfat, dusch eller badkar som ser till att den verkligen fångar upp eventuella hårstrån som hamnar där: ännu en äcklig grej som behöver göras som kan skyndas på utan att man behöver fiska efter allt hår med tång, krokar och liknande!

Amazon

Amazon

Mer hår: det finns borstar som är svåra att rengöra ordentligt, även om man drar bort håren för hand. Det finns de som tar till ett slags gör-det-själv-lager med pappersnäsdukar, men det är ett extra slöseri när det finns verktyg att köpa en gång som sedan går att använda för alltid, till exempel kammar gjorda speciellt för att få bort håret från borstarna. De fungerar även på de borstar med mjuka borst som används för att ta bort hår från kläder eller möbler!

Amazon

Amazon

Pimpsten: den används för pedikyr, naturligtvis, men är också mycket bekväm för att ta bort de mest envisa fläckarna från sanitetsgods, till exempel kalkfläckar. Då är pimpsten monterad på handtag superpraktiska.

Amazon

Amazon

Ett kryddställ i flera våningar till skafferiet kan hjälpa dig att städa upp bland alla kosmetiska produkter i badrummet!

Advertisement
Amazon

Amazon

Tvålhållare: vissa är riktigt vackra inredningsföremål, men man slipper inte alltid krånglet med att behöva ta bort tvålrester som bildas på fatet. För att inte tala om att någon inte gillar vattnet som tvålen ligger i. Det bästa är att tömma fatet och omedelbart släppa det mesta av vätskan i handfatet, och det finns speciella tvålhållare, med pip som för allt mot handfatet. Vissa är gjorda av silikon och kan tvättas på nolltid.

Amazon

Amazon

En rullhållare för toalettpapper med en bekväm hylla där du kan ställa allt som inte hittar en plats nära toaletten!

Dessa saker kan komma väl till pass, eller hur?

Advertisement