Gör dina resor bekvämare med användbara och roliga prylar

av Hilda Maria Morgan

29 Maj 2022

Gör dina resor bekvämare med användbara och roliga prylar
Advertisement

Att resa är trevligt, men att spendera långa timmar i olika färdmedel är inte alltid så roligt. Och så finns det också väntan på flygplatser eller stationer. Allt som kan bidra till att göra resor bekvämare blir därför en tillgång att överväga, och det finns verkligen massor av produkter som kan vara bra att ha som resenär.

Sova bekvämt på resan, underhålla sig under resan, ha produkter som hjälper oss att leva mer bekvämt även när vi anländer till vår destination: här är några idéer som kan vara användbara för ditt nästa äventyr.

Advertisement
Amazon

Amazon

På tåget, flyget och till och med i bilen: det finns stöd med krokar som gör att du kan hänga surfplattor och smartphones så att du kan se allt innehåll du vill.

Advertisement
Amazon

Amazon

En Bluetooth-mottagare: om du vill lyssna på musik från din mobiltelefon i bilen när stereon inte är Bluetooth-förberedd, eller när du föredrar att använda trådlösa hörlurar istället för att använda hörlurar med sladd på planet, då är en sådan här mottagare väldigt användbar.

Amazon

Amazon

Säg farväl till den U-formade rese-kudden: det finns en mindre otymplig som ändå väldigt bekväm och som vinner i popularitet bland resenärerna!

Amazon

Amazon

Och om du är rädd för att bli kall på resan kan du överväga att ta med dig en tunn fjäderlätt filt som bekvämt värmer dig och när den väl är hopvikt blir den ett superkompakt och lätt paket.

Amazon

Amazon

Om du av någon slump inte vill riskera att tappa bort de mest värdefulla bluetooth-headseten som du vanligtvis använder hemma, kan det vara värt att överväga några av de billigare alternativen som fortfarande uppskattas av användare på de olika shoppingsajterna.

Advertisement
Amazon

Amazon

Om du har svårt att somna på fordon eller till och med i vissa hotellrum som alltid är för ljusa, kan du dra nytta av sömnmasker: det finns vadderade sådana (en del också formade) som inte släpper in ljus från någon vinkel, och de är ofta täckta med mjuka och behagliga tyger, som satin.

Amazon

Amazon

Vi är alla lite frustrerade över gränserna för förpackningen av vätskor, krämer, geler, speciellt när det gäller att förbereda skönhetsväskan inför en resa. Det finns dock massor av alternativ för behållare 100 ml eller mindre att lägga våra skönhetsprodukter i. de i silikon är mycket populära, som när de är tomma också kan tryckas ihop utan att ta upp för mycket plats i resväskan.

Advertisement
Amazon

Amazon

Det är sant att det finns gör-det-själv-metoder för att förhindra att armband och halsband trasslar in sig i varandra, men för den som inte vill prova och föredrar den färdiga lösningen kan superkompakta smyckeskrin vara praktiskt. Det blir inget rotande och "kassering" av någonting.

Amazon

Amazon

Behöver du någonsin bära på jackan när du besöker en stad för att den kanske inte får plats i din väska? Med remmar att fästa på väskan är problemet löst. Och de fungerar även för att bunta ihop väskor.

Advertisement
Amazon

Amazon

Kan galgar komma till användning? Det finns vikbara som blir ultrakompakta.

Vilka är dina måste-ha-resetillbehör?

Advertisement