13 tillbehör för att försöka städa effektivt hemma

av Hilda Maria Morgan

07 Maj 2022

13 tillbehör för att försöka städa effektivt hemma
Advertisement

Vi vet alla att det att hålla ordning i hemmet är ett kontinuerligt jobb, som består av många små dagliga gester att vänja sig vid. Men det är också sant att ibland tycks vissa utrymmen motstå alla försök att organisera föremålen inuti dem, oavsett hur ofta vi ägnar oss åt att städa. Även om en anledning kan vara att vi försöker stoppa in för många saker på ett för litet utrymme, beror detta problem andra gånger helt enkelt på bristen på rätt tillbehör som skulle hjälpa oss att rationalisera utrymmet och återfå ordningen.

Online finns det många tillbehör som entusiastiska köpare tycker till om, och som även kan vara användbara i våra hem. Här är några av dem.

Amazon (wwlarado)

Amazon (wwlarado)

Det finns galgar fulla av krokar som gör att du kan hänga många fler kläder på ett ställe: från linne till behåar, baddräkter och mer, inga fler högar utspridda i garderoberna.

Advertisement
Amazon

Amazon

I duschen finns det inte alltid utrymme att sätta upp massor av hyllor för de produkter vi tvättar oss med: plastfickorna är en bekväm och ekonomisk lösning. Tänk på att tvätta dem då och då för att undvika oönskat mögel och smuts.

Amazon

Amazon

För de som har barn hemma är det nödvändigt att ha en korg eller liknande för att samla alla leksaker som används när de badar, till detta är nätfickor väldigt praktiska.

Amazon

Amazon

För att lägga undan stövlar som aldrig får plats på någon skohylla och inte kan förvaras i sina skrymmande kartonger, kanske du vill testa förvaringsfodral att hänga i garderoben.

Amazon

Amazon

 Om du förvarar dina kryddor i en låda, undvik att de förvirrat sprids ut med speciella avdelare.

Advertisement
Amazon

Amazon

 På tal om avdelare, de som används för att stapla t-shirts, sweatshirts och liknande på garderobshyllorna är riktigt bekväma: på så vis finns ingen risk att högarna i garderoben kollapsar när du tar ut ett plagg, och de fungerar också för att hålla ordning på väskor och accessoarer.

Amazon

Amazon

Inga mer kvastar lutandes i hörnen: använd krokar för att lyfta dem och håll dem fixerade på en vägg eller till och med innanför en garderobsdörr.

Advertisement
Amazon

Amazon

För att slippa trasslet av sladdar på skrivbordet eller där vi brukar ladda våra enheter kan vi använda oss av krokar.

Amazon

Amazon

TV, stereo, Blu-Ray-spelare och alla andra enheter som finns i samma rum och hanteras med fjärrkontroller: till dessa finns ett praktiskt förvaringsfack för att hålla dem alla redo.

Advertisement
Amazon

Amazon

Även lådbestickbrickor kan vara smarta: de som låter dig skapa fler lager på mindre utrymme gör lådorna rymligare!

Amazon

Amazon

En laddstation för alla strömförsörjningar vi använder varje dag förändrar utseendet på skrivborden.

Advertisement
Amazon

Amazon

En hylla ovanför eluttagen är bekväm både för enheterna vi laddar och för andra föremål som vi vill få ur vägen.

Amazon

Amazon

En behållare för våra hundars mat som även har plats för skålar: mer kompakt och bekväm för att inte få våra husdjur att böja nacken, en rörelse som i förlängningen kan leda till problem!

Finns det något tillbehör som du har köpt som har "löst dina problem"?

Advertisement