För dagar av oövervinnlig lättja, hjälp dig själv med dessa briljanta produkter som kan fungera

av Titti Carlberg

30 December 2021

För dagar av oövervinnlig lättja, hjälp dig själv med dessa briljanta produkter som kan fungera
Advertisement

Det är inte alltid som man har lust att städa sitt hem eller så har du inte de rätta verktygen för att göra det. Det är då det kan uppstå obekväma situationer där det kan vara användbart att ha något till hands som magiskt löser problemet. Tja, på nätet kan du hitta många produkter, födda för liknande behov, som i sig är lysande alternativ till de föremål som vi använder varje dag, andra gånger är det säkert en kul pryl att ha roligt med när det kommer gäster, eller varför inte en rolig present att ge bort till en vän.

Nedan har vi listat 10 produkter på föremål, som verkar ha designats för dessa ögonblick av oövervinnlig lättja.

Advertisement
tornadobodydryer.com

tornadobodydryer.com

Detta är en Tornado Body Dryer, och det är en pelare som monteras in i duschkabinen eller i badrummet, som avger varmluftstrålar för att torka hela kroppen på några sekunder, som man gör med händerna på offentliga toaletter. Hej då badrocken!

Advertisement
Amazon

Amazon

Bättre att alltid hålla rent än att behöva göra en stor veckostädning: för många är det en levnadsregel, och kanske tofflor som dessa är svaret, så att du kan gå på det fortfarande våta golvet utan att smutsa ner det eller damma av parketten bara genom att gå på det.

Amazon

Amazon

Har du tröttnat på att se den där feta smutsen som lurar i springorna mellan tangenterna på din dator eller på svåråtkomliga ställen på andra enheter? Använd en modellera för att få tag på det utan att förstöra något.

Amazon

Amazon

Att hålla på att göra rent toalettborsten varje gång man har använt den är det ingen som gillar: det är bättre att låta den göra ren sig själv.

mightynest.com

mightynest.com

Den kallas "spagettiskrubb" och är en slipsvamp med en originell form, som påminner om pastaformatet par excellens, och som kan anpassa sig till många olika former och ytor.

Advertisement
brunosmartcan.com

brunosmartcan.com

En intelligent papperskorg, den styrs med smartphoneappar: den har en rörelsesensor på locket som öppnas så fort du närmar dig den och den har dessutom en dammsugare i botten som suger upp det du slänger efter att du har sopat.

JournalJo/Etsy

JournalJo/Etsy

Att hålla skrivbordet rent från damm, gummirester och diverse smulor blir roligt med rätt sorts verktyg!

Advertisement
Amazon

Amazon

Ingen mer ansträngning med trasor, vinäger, alkohol, tidningar och talk: roboten tvättar dina fönster.

Amazon

Amazon

Om du oroar dig för att hålla ytor desinficerade och sanerade kan du använda bakteriedödande lampor.

Advertisement
japantrendshop.com

japantrendshop.com

Bland de tusen saker som Japan är känt för är toaletterna som även fungerar som bidéer och är fulla av funktioner av alla de slag. Dessa nivåer av hygien och teknik är sällsynta att hitta i andra länder, så det finns bärbara bidéer i Japan för användning när du är på språng. Med tanke på hur bidéen är en hägring i många länder kan de vara mycket användbara!

Skulle du kunna tänka dig att köpa någon av dessa produkter?

Advertisement