Hittar du aldrig väskan du behöver? Gör ordning i din garderob med några briljanta lösningar

av Marika Grimaldi

28 Oktober 2021

Hittar du aldrig väskan du behöver? Gör ordning i din garderob med några briljanta lösningar
Advertisement

Väskor är en oumbärlig accessoar för många personer: vi kombinerar dem med olika outfits beroende på årstid och tillfälle, det finns de för vardagslivet och de för viktiga evenemang, herrhandväskor, höftväskor och liknande accessoarer att använda även för arbete, hobby eller sport. Så både män och kvinnor kan förr eller senare känna behov att få i ordning en rad väskor eller ryggsäckar som alltid tar mycket plats i möblerna.

För att få ordning på alla dessa accessoarer på ett rationellt och bekvämt sätt så att de inte fördärvas och för att enkelt kunna hitta och sedan ställa tillbaks dem, kan du använda många olika lösningar. Upptäck några nedan.

Advertisement

Om du har plats, upptill eller nedtill i en garderob, för en extra klädstång, även väldigt tunn men ändå stark, behöver du bara hakar för att hänga upp remmarna på de olika väskorna.

Advertisement

Mindre väskor med en tunn och lång axelrem kan också rymmas på detta sätt: med specialmonterade galgar med krokar, och de tar bara upp ett litet utrymme i garderoben, som en kappa!

För alla de mindre och mer kompakta kan det räcka med hängande korgar som dessa metallkorgar som monteras på insidan av en garderobsdörr, men bara om de inte väger för mycket för att inte förstöra gångjärnen.

Skiljeväggar att sätta på hyllorna är också mycket bekväma: det finns många olika typer, och de låter dig använda 100% av hela ytan på varje hylla.

Även plånböcker, handledsväskor, midjeväskor och andra mindre föremål hittar plats i dessa förvaringsfack som man lätt hänger upp på dörrarna.

Advertisement

Tufft även med remmar med krokar som dessa på en dörr, på så sätt behöver du inte använda spikar eller skruvar.

Det verkar nästan som att de till och med inreder dörrarna i rummet, inte bara dörrarna i klädkammaren.

Advertisement

Och om du vill förvara väskorna som du inte kommer att använda på ett tag är fodralen som skyddar dem bättre mot damm väldigt användbara, som dessa som hänger mellan kläderna precis som en större jacka.

En ovanlig idé: denna, som verkar vara en väggmonterad handdukshållare, har gjorts om till en väskhållare, perfekt för mindre väskor.

Advertisement

Har du många väskor och en bar vägg? Den öppna bokhyllan är en utmärkt lösning.

Om du å andra sidan vill skydda väskorna från damm, är den bästa idén att visa upp dem, men instängda i ett vitrinskåp.

Hur vill du ordna väskorna i garderoben?

Advertisement