8 gånger dagliga missöden har satt tålamodet på prov

av Hilda Maria Morgan

15 Januari 2023

8 gånger dagliga missöden har satt tålamodet på prov
Advertisement

Det finns oförutsedda händelser och missöden som har med vår vardag att göra och som kan drabba vem som helst, utan åtskillnad. De är ogynnsamma tillfälligheter som, när de inträffar, gör vissa dagar riktigt svåra, vilket får oss att tänka att denna otur bara är något som angår oss.

Sedan kan det hända att vi förbannar och tar ut det på vem som helst som råkar vara i närheten, och förlorar det tålamod som vi försöker möta vardagen med normalt. I verkligheten, för att reagera på ett bättre sätt, skulle det vara tillräckligt om vit analyserade det faktum att den typen av oväntade händelser faktiskt berör alla och att det enda sättet att framgångsrikt kringgå hindret är att försöka behålla lugnet.

För att bevisa det för dig har vi beslutat att i en kort artikel samla några jobbiga situationer som, hur absurda de än är, har hänt och kan hända vem som helst. Genom att läsa vidare kommer du att förstå bättre.

capt311/Reddit

capt311/Reddit

En omkullvält mocka med nybryggt kaffe är förmodligen en av de vanligaste och mest allmänna dagliga olyckorna någonsin. Men varje gång det händer är det verkligen svårt att inte tappa tålamodet och inte ta åt sig av oturen och universums negativa krafter.

Advertisement
Lunatic721/Reddit

Lunatic721/Reddit

De som bor på platser där det ofta snöar kommer säkert åtminstone en gång att ha hamnat i situationen att behöva skotta snön som blockerar ingången till garaget eller till och med till huset. Det är utan tvekan en arbetsam uppgift, men även detta kan tacklas med lite svalka.

stevenil1/Reddit

stevenil1/Reddit

Att ta sönder toalettsitsen är en ibland komisk och ibland katastrofal händelse, men som framgår av bilden ovan kan det hända och till och med ofta.

BigOrangeScrewed98/Reddit

BigOrangeScrewed98/Reddit

Och har det någonsin hänt dig att du bränt dina ben efter att ha burit slitna jeans? Även detta missöde, om du tittar på det från utsidan, kan till och med få dig att skratta. De som är med om det i första person skrattar säkert lite mindre.

AviationSquid/Reddit

AviationSquid/Reddit

Det kan till och med hända att du är i akut behov av en citron och har bara en tillgänglig med praktiskt taget ingenting inuti.

Advertisement
MagicMimi/Reddit

MagicMimi/Reddit

Insekten som förblir fången i det nymålade naggellacket kan till och med verka som en stilistisk egenhet, om man bara ser på det på långt håll. Men egentligen är det inte alls det.

daddysnakeboi/Reddit

daddysnakeboi/Reddit

Och hur skulle du reagera om du, efter ett oåterkalleligt pizzabegär, råkade ut för något liknande? Man kan bara föreställa sig ilskan hos dem som faktiskt upplevde detta.

Advertisement
DEEP_SEA_MAX/Reddit

DEEP_SEA_MAX/Reddit

Att ens inse att du har slitit eller tappat skorsulorna efter att ha gått på "ohygienisk" mark kan inte vara en trevlig känsla. Men det kan hända.

Har du någonsin varit tvungen att ta itu med någon av dessa katastrofala och oväntade händelser?

Advertisement