6 produkter som är värda att ha för ett ständigt felfritt hem

av Hilda Maria Morgan

02 December 2022

6 produkter som är värda att ha för ett ständigt felfritt hem
Advertisement

Städa, ställa iordning, möblera för att förvandla utseendet på ett rum lite grann: det här är alla aktiviteter som engagerar oss mer eller mindre ofta beroende på fallet, men alltid med det yttersta målet att göra våra hem trevligare att leva i och gästvänliga för alla som kommer och besöker oss. Det är därför inte bara en fråga om att göra ett gott intryck på andra utan också om att leva i utrymmen som är riktigt trevliga och kanske till och med organiserade på ett effektivt sätt.

Därför är det alltid praktiskt att ha rätt tillbehör eller rengöringsverktyg för att hantera olika eventualiteter. Här är några produkter som kanske kan vara rätt för dig, sådana som du kanske inte visste att du letade efter.

Advertisement
Amazon

Amazon

Om vi ​​har många trämöbler och träytor kan vi förvisso förbereda gör-det-själv-produkter för att ta hand om dem, men det kommer alltid en tid när vi åtminstone då och då behöver ta till lite vax eller olja gjord speciellt för trä, som när och polerar det så att det verkligen blir som nytt igen. När du känner att något bord, dörr, köksskåp eller någon annan möbel ser tråkig ut trots att den utan tvekan är ren, gå och hämta din träpolish så får du den att glänsa igen.

Advertisement

Vill du piffa upp utseendet på ett rum men vill inte måla om eller tapetsera om? Överväg att använda stickers som utformats speciellt för väggar: de kan förvandla det vanliga utseendet i alla rum, från sovrummet till badrummet. De är billiga, de är lätta att applicera och när du blir uttråkad, eller flyttar, kan du ta bort dem utan ansträngning.

Amazon

Amazon

De som har husdjur hemma vet att de ofta får ta itu med en del oönskade fläckar på tyger, mattor och möbelklädsel. Att agera snabbt är viktigt, men hur gör man när det kommer till föremål som vi inte kan stoppa i tvättmaskinen? Då är det bra att ha en specifik produkt redo, en som är utformad för att ta bort fläckar och neutralisera den dåliga lukten som våra lurviga vänners souvenirer avger.

Amazon

Amazon

För hem med många mattor, eller heltäckande mattor eller soffor och fåtöljer med ej avtagbar klädsel, är det värt att överväga att köpa apparater som är speciellt utformade för att rengöra dessa ytor. De kan dra ut årtionden gammal smuts, och de fungerar till och med på bilsätena..

Amazon

Amazon

Är köket litet eller redan fullt av krokar och skenor men du hittar fortfarande inte plats för att lägga hushållspappersrullen, eller någon annan rulle papper eller folie? Det finns självhäftande armstativ: det finns inget behov av att slå hål i väggar och möbler, och de är starka nog att hålla vikten av dessa rullar. De kan limmas fast på väggen, på sidorna av väggskåpen eller till och med under, så att papperet hamnar precis i riktning mot arbetsytan!

Advertisement
Amazon

Amazon

För alla dörrar och fönster som släpper igenom drag, överväg att köpa självhäftande tätningar i metervara: de isolerar inte bara bättre på termisk nivå, utan de hjälper också mycket med ljudisoleringen, och ibland är det viktigt för att kunna leva i lugn och ro i hemmet.

Finns det någon produkt bland dessa som du använder och funnit användbar?

Advertisement