Virkade babyleksaker: mjuka, kreativa, billiga och superenkla att göra

av Hilda Maria Morgan

21 November 2022

Virkade babyleksaker: mjuka, kreativa, billiga och superenkla att göra
Advertisement

Leksakerna för barn verkar aldrig räcka och ibland blir det riktigt betungande att möta deras krav. För att inte tala om röran: våra hem riskerar att bokstavligen begravas av ett berg av gamla och nya leksaker. Om du fortfarande inte har tröttnat på nya leksaker men inte vill öppna plånboken så har vi lösningen för dig.

Varför inte göra dina egna DIY-barnleksaker? Ta fram nål och tråd, det finns massor av idéer att välja mellan för att göra underbara virkade leksaker! Det finns ingen gräns förutom din egen kreativitet för det arbete du kan göra. Här är några trevliga förslag.

1. Frukt och grönsaker

Vad sägs om ett skafferi fullt av vitaminer? Vi är säkra på att dina barn kommer att älska att hålla dig sällskap i köket med detta underbara virkade frukt- och grönsaksset! Du hittar handledningen här: ha så roligt!

Advertisement

2. Köksset

Tänk om hela köket var virkat? Allt blir ännu mjukare och roligare! Från grytor till slevar, och tallrikar och glas, här hittar du handledningen att ladda ner för att göra dessa underbart mjuka kökstillbehör.

3. Bilmatta

En matta för att leka med leksaksbilar? Lätt att virka. Du kan hitta många tutorials för detta ändamål, från de enklaste till de mest komplexa, men den här med ett bergslandskap är verkligen underbar! Vi är säkra på att dina barn inte kommer vilja leka med något annat. Handledningen finns här.

4. Vintage mini-husvagn

För de som älskar resor och utomhusäventyr, skapa denna underbara minihusvagn: dina barn kommer att ha mycket roligt med att återskapa tusen olika äventyr i det gröna för att upptäcka nya platser. Du hittar handledningen här.

5. Triss

Måste du åka på en lång resa och vet inte hur du ska underhålla barnen? Gör ett virkat triss-spel. Ett spel som sammanför unga och gamla som du enkelt kan ta med dig överallt, även i väskan som nödunderhållning alltid redo att använda. Gör ett genom att följa denna handledning: du kommer inte ångra det!

Advertisement