Underhåll barnen med 12 underbara projekt med lastpallar

av Hilda Maria Morgan

24 Februari 2023

Underhåll barnen med 12 underbara projekt med lastpallar
Advertisement

Att underhålla barn är både väldigt enkelt och extremt komplext. Barn är alltid redo att bli entusiastiska entusiasm och kan ha roligt med lite, men nuförtiden är de mer och mer benägna att bli uttråkade och förlora intresse för vad de gör. Att ägna sin tid genom att lära dem trädgårdsarbete eller hjälpa till i huset eller engagera dem i något kreativt arbete är alltid en god idé för att ge oss lite andrum och samtidigt låta barn få nya upplevelser som är spännande samtidigt som de är pedagogiska.

Det finns inget bättre än att låta sin kreativitet flöda och om du kan bygga något vackert och användbart är det ännu bättre. Varför inte involvera dem i något enkelt gör-det-själv-arbete? Till exempel kan du bygga med dem (eller till dem, om de inte är benägna att göra den här typen av aktivitet) massor av intressanta leksaker med start från enkla lastpallar. Låt oss upptäcka några projekt tillsammans.

Advertisement

1. Musikvägg

För morgondagens musiker en av de enklaste idéerna att göra med lastpallar: musikväggar. Allt du behöver är en lastpall som placeras vertikalt på vilken du kan hänga dina barns favoritmusikinstrument på. Vi tipsar även om öronproppar för de vuxna i grannskapet.

Advertisement

2. Regnbågsstuga

Vad sägs om en  liten färgglad stuga? Lämplig för balkonger eller i ett hörn av trädgården, där kommer barnen verkligen att kunna ha roligt. Och det blir en fest för ögat.

3. Hem-lekplats

Denna hem-lekplats kommer att bli dina barns stolthet. Att göra den är väldigt enkelt med lastpallar och barnen kommer att kunna ha roligt där upp till tonåren.

4. Trädkoja

Vad sägs om den klassiska trädkojan? Lastallar är perfekta för att göra det på kort tid och med liten ansträngning!

5. Tvåsitsig bil

Om du letar efter en enklare idé, är denna lilla tvåsitsiga bil vad du behöver. Barnen kommer att bli glada att komma ombord och drömma om fantastiska resor till världens ände.

Advertisement

6. Sandlåda

Sandlådan är det där platsen där alla kan samlas och samsas, från de minsta till de vuxna. Dina barn kommer nästa att kunna göra en sandlåda helt själva med lastpallar.

7. Rutschkana

En rutschkana i trädgården är en dröm som går i uppfyllelse för barn. Nu kan du göra en tillsammans med dem genom att bygga den av lastpallar.

Advertisement

8. Bana för leksaksbilarna

En lastpall kan förvandlas till ett spel helt enkelt genom att måla den. Vad tycker du till exempel om den här banan för leksaksbilar?

9. Kök

För matälskare finns det inget bättre än ett skräddarsytt kök!

Advertisement

10. Indiantält

Varför inte göra ett indiantält? Du kan göra det på tusen olika sätt: med plankor från lastpallar som väggar, genom att växla plankor med tyger eller på det mer klassiska sättet, genom att använda bara trä till strukturen, som sedan täckas med tyg.

11. Lastpallhus

Tre lastpallar till väggarna, två till taket och lastpallhuset är klart. Du kan tillåta dina barn att inreda det som de vill med sina favoritleksaker, de kommer att ha mycket roligt.

Advertisement

12. Tvåvåningsstuga

Om du gillar stora projekt är denna tvåvåningsstuga vad du behöver. Det finns till och med en inhägnad trädgård, som en riktig villa.

Advertisement