10 gånger när mardrömslika interiörer blivit oigenkännliga

av Hilda Maria Morgan

10 September 2022

10 gånger när mardrömslika interiörer blivit oigenkännliga
Advertisement

Ibland avskräcks vi av den lilla storleken på ett rum i huset och behöver möblera med det allra nödvändigaste, andra gånger saknas inte utrymme och idéer utan det är budgeten som sätter gränser. I alla dessa fall behöver vi dock inte nödvändigtvis kasta in handduken och nöja oss med det mer anonyma och tråkiga alternativet: det finns ofta fortfarande marginaler för att skapa en inredning som verkligen förbättrar de förutsättningar som finns.

I de flesta fall är det badrummen, ofta gästbadrum, och köken som ställer oss inför dessa utmaningar, men även sovrummet är ibland lite klurigt. Här är några fall där människor, även med gör-det-själv, har lyckats revolutionera sina hem till den grad att de inte går att känna igen.

Advertisement
AnnesMan/Reddit

AnnesMan/Reddit

Det tog 13 månader att revolutionera detta kök, men det var verkligen värt det. Möblerna har nästan oförändrat hållit stilen, men ett lager färg har verkligen förändrat saker och ting. Sedan genom att uppdatera vissa element som hyllorna, diskbänken och vitvarorna blev resultatet ett farmhouse-kök värdigt en inredningstidning.

Advertisement
SoulStone1986/Reddit

SoulStone1986/Reddit

"Två år av damm, buller och äntligen börjar det se ut som ett hem att bo i". När vi tittar på de tomma utrymmena är potentialen oändlig!

SnailOnARampage/Reddit

SnailOnARampage/Reddit

Före och efter av ett litet badrum: från golvet till möblerna, till väggarna, utseendet är helt förnyat, ett kompendium av klassiskt och sött modernt.

izzzziie/Reddit

izzzziie/Reddit

Det är samma kök, men det verkar vara decennier dem emellan. Ett rejält språng i tiden inom några dagar eller veckor är möjligt!

Desperate-Fortune-49/Reddit

Desperate-Fortune-49/Reddit

Detta sovrum, å andra sidan, förvandlades inom två dagar av en enda person. Vid närmare eftertanke är ändringarna och tilläggen få, men utrymmet har förbättrats mycket!

Advertisement
NoHandBill/Reddit

NoHandBill/Reddit

"En fattig mans stänkskydd - gjort medan jag var tvungen att vara hemma". Se vad några stänkskydds-plattor och ett lager färg kan göra för att förvandla ett anonymt kök till det bättre.

Iris_Wishkey/Reddit

Iris_Wishkey/Reddit

"Retrorenovering i Seattle! Jag förvandlade min toalett till ett rymdbadrum." Omöjligt att inte hålla med. Och modet att använda samma färg på nästan alla ytor, med få färgvariationer i den mosaikklädda delen i duschdelen, ska belönas.

Advertisement
Audball5/Reddit

Audball5/Reddit

Uppdatera ett litet badrum och dra nytta av det tillgängliga utrymmet: ett badkar som är för stort och gammalt ger plats för en kombination av möbler som är mycket mer i takt med tiden.

highvolkage/Reddit

highvolkage/Reddit

"Jag har varit borta i två veckor och min fru överraskade mig med denna lågkostnadsrenovering av badrummet i källaren!" Vem tycker inte att ett så men ljust och snyggt badrum är mycket mer inbjudande?

Advertisement
peachy-beans/Reddit

peachy-beans/Reddit

Ibland behöver man inte ens något mer än ett litet lager färg på väggen: "Det något bisarra målarjobbet jag gjorde i badrummet fyller mig med stolthet." Och med anledning skulle vi vilja säga!

Är du redo att ändra utseendet på något rum i ditt hem?

Advertisement