Förenkla ditt liv och hem: 10 fantastiska föremål du inte kommer att kunna leva utan

av Hilda Maria Morgan

13 Augusti 2022

Förenkla ditt liv och hem: 10 fantastiska föremål du inte kommer att kunna leva utan
Advertisement

Hur ofta säger vi till oss själva att vi behöver ett enklare liv, ett mer ordningsamt hus eller renare rum? Så många gånger att man inte ens kan räkna dem. För om du stannar upp ett ögonblick för att tänka på det inser du att så är fallet: hur mycket du än försöker tills ditt hem är helt perfekt, så kommer det ändå alltid finnas något som har undgått dig.

Tänk om vi berättade att det har uppfunnits föremål som underlättar vardagen i hemmet? Här är tio som kan visa sig vara de bästa lösningarna på problem du inte ens visste att du hade.

Och efter att ha stött på dem kommer du verkligen inte att klara dig utan dem!

Advertisement

Flaskhållare under skåpen

Vinflaskor och vinglas är ett måste i ett kök som alltid är redo att välkomna gäster. Ofta vet vi dock inte var vi ska placera dem; för att inte tala om att glasen är så ömtåliga! Detta är den perfekta lösningen på problemet! En flaskhållare (och glashållare!) som du kan hänga direkt under köksskåpet, vilket både dekorerar och skapar utrymme!

Advertisement

Uppvärmd poncho

Om du också lider av kylan på iskalla eftermiddagar eller kalla vinterkvällar i soffan är det här den rätta presenten för dig. En uppvärmd filt att bära, som kan hålla dig sällskap medan du kopplar av med en bok i handen eller tittar TV:n eller medan du arbetar hemifrån bekvämt sittande i din soffa.

Stolskydd i silikon

Trött på de vanliga filtkuddarna som lossnar från dina stolar efter bara ett par dagar? Då är dessa silikonskydd rätt för dig. De är praktiska, hållbara och genomskinliga, så att du äntligen kan skydda dina stolar och golv utan mer olägenheter.

Kabelhanteringsbox

Visst är det irriterande med de tusen sladdarna som finns runt om i vardagsrummet helt hoptrasslade! För att eliminera detta problem finns kabelhanteringsboxen! Liten, diskret och elegant är den utrustad inuti med ett utrymme för flera uttag och spår som gör att sladdarna kan komma in och ut. För en vardagsrumsmöbel som äntligen är i ordning.

Bricka till badrummet i bambu

Älskar du att mysa då och då med ett skönt avkopplande bad? Med denna bricka förbättrar du din upplevelse genom att eliminera ännu mer stress! En praktisk bambubricka, vattentät och lätt att rengöra. Den kan anpassas till nästan alla standardbadkar och har praktiska fack för ett glas vin, en bok eller surfplatta och ett ljus. Avkopplande som på ett spa!

Advertisement

Glasbehållare för aromatiska örter

Du köper några mycket väldoftande, underbara aromatiska örter på marknaden och efter två dagar behöver de redan slängas? Vilken frustration! För detta behöver du en glasbehållare för örter. Förbättra lagringen av dina örter, så att de håller i upp till tre veckor. Ett riktigt stöd i köket!

Tekanna med infusionsanordning

Den perfekta presenten till älskare av löste. En 4 koppars tekanna med inbyggd infusionsanordning. För att spara tid utan att ge upp nöjet med vårt löste.

Advertisement

Saneringsbox med UV-strålar

Om du också är en fanatiker av hygien och renlighet, då är denna UV-desinfektionsbox just för dig. På några minuter kommer alla dina mest använda föremål - telefon, nycklar, plånböcker, kreditkort, glasögon - att vara renade från bakterier.

Miniavfuktare

För ditt badrum, sovrum, garage eller något annat rum i ditt hem är denna miniavfuktare det idealiska hjälpmedlet för att hålla luftfuktigheten konstant och undvika hälsoproblem och olägenheter.

Advertisement

Barnsäkra uttagsskydd

Kära oroliga föräldrar till mycket små barn, detta föremål är designat just för er! Ett skydd för alla uttag i huset inom räckhåll för de små händerna på dina söta små barn. En mycket värdefull bundsförvant i din kamp mot stress!

Och du, vilket av dessa föremål kommer du inte längre att klara dig utan?

Advertisement