Tillbehör du inte visste att du ville ha: 9 idéer som florerar online

av Hilda Maria Morgan

22 Juni 2022

Tillbehör du inte visste att du ville ha: 9 idéer som florerar online
Advertisement

Ibland är det svårt att motstå lusten att köpa någon produkt som fångar vårt öga, men det är mycket mer tillfredsställande att spendera pengar på något som verkligen kan vara användbart. Så på sociala nätverk finns det gott om konton för dem som börjar recensera och rekommendera tillbehör av alla dess slag, och vissa artiklar lyckas verkligen möta allmänhetens konsensus.

På TikTok och andra social media finns därför alla typer av råd, med inlägg och kommentarer som hyllar en den ena en den andra av produkter. Vi anger några av dem nedan, kanske kan de vara användbara för dig också!

Advertisement
@ourfavoritefinds/TikTok

@ourfavoritefinds/TikTok

Vi använder alla glasburkar för kompotter: i varje land finns det olika märken, men de har alltid samma storlek, speciellt när det gäller öppningens diameter. Det är det som gör att vi kan använda dem tusen gånger, eftersom vi bara behöver byta lock.

De senaste åren har de blivit så populära att man till och med serverar drycker med dem och även söta eller salta rätter! Men har du någonsin tänkt på att du skulle kunna använda de där glasburkarna som kannor? Att servera vätskor eller såser är inte särskilt bekvämt, eftersom de inte har en pip som en kanna, men det finns lock i perfekta storlekar på marknaden för att stänga på de olika burkarna, som är utrustade med pip, lock och ergonomiskt handtag, som dessa.

Advertisement
@marilyn2685/TikTok

@marilyn2685/TikTok

En sådan här stekpanna, för att laga flera rätter tillsammans samtidigt: gillar du en amerikansk frukost är den perfekt, men ingenting hindrar dig från att använda den till tusen andra kombinationer av rätter. Och så det blir bara en stekpanna att diska, och bara en gång!

Amazon

Amazon

För vissa är anteckningar och målarböcker med överstrykningspennor en nödvändighet och kanske till och med kul. För andra ett helgerån. Den senare kategorin människor kommer dock att kunna uppleva den stora bekvämligheten med att skriva i manualer utan att skada dem: använd bara genomskinliga klisterlappar! Och oroa dig inte, de kan tas bort lika enkelt som post-its.

I en recension på Amazon går det att läsa att: "Dessa genomskinliga och mycket tunna gummilappar kan fästas på sidan utan att flytta på sig, genom att hålla kvar bokmärket, men också hålla fast en lapp eller en markering. Sedan är de avtagbara och lätta att ta bort, utan att skada papperet eller stödet under. Slutligen är de vattentäta och reagerar inte på svett. De fäster utan att lämna några klibbiga rester. Jag har skrivit på dem med en kulspetspenna, blyertspenna och markör, utan att kladda eller få problem med att det suddas ut".

Amazon

Amazon

Trött på mynt, smulor och alla typer av föremål som faller ner i springorna mellan bilsätena? Du kan snyggt täta dem med remsor gjorda speciellt för att passa in i det utrymmet.

Amazon

Amazon

När vi sprider ut ansiktsmasker i ansiktet smutsar vi ner händerna och sedan, när det bara finns en liten mängd kvar i burken får man aldrig upp den. När det gäller de dyrare produkterna är det väldigt irriterande. Tja, lösningen kan vara en silikonspatelborste, gjord bara för att sprida produkten bekvämt i ansiktet men också för att ta upp den till sista grammet från burken. De är lätta att tvätta och kan återanvändas för varje produkt!

Advertisement
Amazon

Amazon

När det gäller silikonspatlar finns det även några med ett platt och litet huvud och ett mycket långt handtag som är idealiska för att kunna få ut det sista av produkter som är i långa och smala behållare: det kan vara flaskor med ansiktsserum men även flaskor med såser till köket!

Amazon

Amazon

Det är inte alls irrationellt att vara rädd för att bli spionerad på av din dators videokamera: webbkameror kan hackas och lampan som varnar dig för deras funktion tänds inte alltid. Och så finns det tillfällen då du inte vill visa videon under ett samtal, och för att vara riktigt säker på att du har den avstängd kan du ta en extra försiktighetsåtgärd: självhäftande skydd för att täcka linsen diskret!

Advertisement
moodyskin.it

moodyskin.it

Kosmetikvärlden har revolutionerats av innovationer från Fjärran Östern, i synnerhet från Sydkorea. Och bland de mest virala produkterna även på TikTok finns "plåster" för finnar, eller plåster som appliceras lokalt på huden där finnen brutit ut för att få dem att försvinna snabbt. Det finns även de som på så vis undviker uppkomsten av akne fortfarande under huden.

Amazon

Amazon

Om du inte vet var du ska placera nagellacksflaskan medan du applicerar nagellack kanske du gillar den här ringen med integrerad nagellackshållare. Den är gjord av silikon, tvättas lätt ur och är en stor succé på nätet.

Skulle du köpa någon av dessa produkter?

Advertisement