Mycket mer än en kattkorg: denna katt har ett eget miniatyrrum

av Hilda Maria Morgan

07 Juni 2022

Mycket mer än en kattkorg: denna katt har ett eget miniatyrrum
Advertisement

Föreställ dig att du går in i ett gammalt hus, som ska komma att bli ditt nya hem, och när du utforskar det upptäcker du ett litet utrymme precis bakom en vägg, som en miniatyrgarderob. Vad skulle du göra med den? Bryan Davis och hans familj bestämde sig för att skapa ett skräddarsytt rum för Wyatt, katten de adopterade bara några månader innan de flyttade in i det nya hemmet.

Alla som har katter vet hur mycket de älskar att gömma sig inuti de mest otänkbara föremål, och framför allt i kartonger, även om man ofta har spenderat en förmögenhet för att ge dem fantastiska kattkorgar. Lyckligtvis njuter Wyatt av rummet som hans ägare skapat åt honom, som verkligen är komplett med alla bekvämligheter!

Advertisement
CinnamonBear9/Twitter

CinnamonBear9/Twitter

Hela processen har dokumenterats också på Twitter, och den blev snabbt viral på nätet. Bryan hittade den här vrån bakom sovrumsväggen och förvandlade det till oigenkännlighet. Utrymmet var egentligen väldigt litet och trångt, med en besvärlig form då det byggdes nära det sluttande taket. För liten för att göra en riktig garderob och för stor för att försummas och lämnas tom.

Så han tyckte det var en bra idé att inreda det som om det vore ett riktigt miniatyrrum i kattstorlek: det har en säng, en matta, en skrapstolpe och till och med tavlor och andra möbler i ministorlek. Förr kunde man ana närvaron av ett takfönster, men nu finns det en glödlampa som lyser upp rummet. Och såklart råder det ingen brist på Wyatts favoritleksaker.

Advertisement
CinnamonBear9/Twitter

CinnamonBear9/Twitter

Det verkar dock som att tillbehöret som Wyatt älskar mest är hans personliga TV, eller minisurfplattan som ägaren har byggt ett skräddarsytt stöd för: på den skärmen tittar den mycket lyckliga katten på videor av fåglar och ekorrar. Faktum är att Wyatt älskar att titta på dessa djur även från fönstren med utsikt över trädgården, men eftersom de verkar försvinna ur cirkulation på vintern har ägaren ansett det lämpligt att försäkra sin älskade katt dosen av dagligt nöje i digitalt format!

"Han tillbringar mycket tid där och ber om att få se hans favoritprogram innan han somnar", säger mannen. "Precis som en tonåring somnar han när han tittar på TV."

Skulle du vilja kunna skapa ett liknande utrymme för din katt?

Advertisement