Varför placera en rulle toalettpapper i duschdraperiet? Ett enkelt men effektivt knep

av Hilda Maria Morgan

11 Augusti 2023

Varför placera en rulle toalettpapper i duschdraperiet? Ett enkelt men effektivt knep
Advertisement

Vi vill alla ha ett vackert och elegant hem och tror ofta inte att vi kan få ett utan att göra stora förändringar. Speciellt i badrummet, där duschdraperiet ibland kan ge rummet ett lite stökigt och rörigt utseende. Även om du redan har bytt draperi dussintals gånger ser resultatet alltid likadant ut.

Visste du att det du i dessa fall behöver bara är lite kreativitet för att skapa dig ett omgjort och mycket snyggare badrum? Du behöver inte byta ut duschdraperi igen eller helt revolutionera miljön, tänk bara kreativt för att lyckas hitta briljanta lösningar. Allt du behöver göra är att helt enkelt skaffa några toalettpappersrullar för att helt förändra utseendet på ditt badrum, nedan förklarar vi varför.

Advertisement
Wikimedia Commons/Creativo

Wikimedia Commons/Creativo

Hur många gånger har du undrat hur det är möjligt att återvinna toalettpappersrullar av kartong när deras jobb är klart? Börja lägga undan använda rullar istället för att slänga dem i pappersinsamlingen, det tar cirka 15 att totalrenovera utseendet på ditt duschdraperi, beroende på storleken. Och samtidigt kommer du äntligen att hitta ett sätt för att återvinna dessa kartongrullar, efter att länge undrat hur de skulle kunna komma till användning.

Faktum är att ofta när du inte gillar ditt duschdraperi trots att du precis har bytt ut det, måste orsaken sökas i dess icke-optimala estetiska resultat, på grund av de stökiga draperierna som ger rummet ett avgjort kaotiskt utseende. Det är dock inte nödvändigt att ta till ytterligare ett köp för att förbättra utseendet på ditt badrum. Ibland är det faktiskt möjligt att helt revolutionera draperiets utseende helt enkelt genom att korrigera draperierna och för att göra detta kommer det att vara nödvändigt att börja från toppen, d.v.s. från ringarna.

När du har samlat alla nödvändiga rullar, ta ner draperiet från stången och sätt tillbaka det genom att varva en ring och en kartongrulle. Häng alltså duschdraperiet genom att varva ringarna med kartongrullarna, och sätt tillbaka det på plats. Närvaron av kartongrullarna mellan en ring och en annan kommer att ge draperiet en mer välordnad och kompakt drapering, vilket ger ett omedelbart mer elegant och ordnat utseende till ditt badrum. En enkel, ekonomisk och miljövänlig lösning.

Har du börjat lägga kartongrullarna åt sidan?

Advertisement