12 underbara idéer för att dekorera din trädgård genom att återvinna lastpallar

av Hilda Maria Morgan

27 Juli 2023

12 underbara idéer för att dekorera din trädgård genom att återvinna lastpallar
Advertisement

Lastpallen är ett bekvämt, prisvärt och otroligt mångsidigt material för att göra fantastiska inomhus- eller utomhusmöbler och tillbehör. Genom att återanvända dem på ett kreativt sätt kan vi faktiskt skapa underbara dekorationer till vår trädgård, möblera den helt och hållet till nästan ingen kostnad alls och samtidigt arbeta i respekt för miljön.

Lastpallar kan enkelt användas för att inreda hela huset genom att skapa möbler som passar både inomhus och utomhus. Det räcker att ge fantasin fritt spelrum för att skapa härliga relaxområden, bord och bänkar till våra utomhusluncher, men även grillhörnor, bardiskar, arbetsbord och dekorativa element som planteringskärl, mellanväggar och cykelskydd.

Nedan föreslår vi 12 underbara idéer för att dekorera trädgården med kreativ återvinning av lastpallar.

Advertisement

1. Picknickbord

Allt du behöver är några lastpallar och några snabba och enkla justeringar för att skapa ett underbart picknickbord för familjens utomhusmåltider.

Advertisement

2. Fontän eller diskho?

För att alltid garantera maximal hygien även utomhus kan du skapa en utrustad fontän eller diskho med lastpallar.

3. Barskåp

För att välkomna dina kunder, skapa ett underbart barskåp med lastpallar. Anpassa det efter din smak och dina behov.

4. Skydd för cyklar

Om du letar efter ett skydd för dina cyklar kan den perfekta lösningen uppnås nästan utan kostnad med lastpallar och en plastduk.

5. Lekplats

Om du älskar ambitiösa projekt, skapa en lekplats till dina barn: de kommer att ha mycket roligt då de leker med sanden och i sitt nya kök kommer de att leka att de är vuxna.

Advertisement

6. Grillmöbel

Vem älskar inte att njuta av de vackra dagarna utomhus genom att grilla med vänner och familj? Gör en underbar möbel för att hysa grillen, det blir bekvämare och trevligare att använda den.

7. Gunga

Koppla av i skuggan, kanske i sällskap av en bra bok medan du gungar lugnt under det största trädet på din bakgård. Gör en bekväm och vacker gunga av lastpallar.

Advertisement

8. Arbetsbänk

För sanna trädgårdsälskare finns det inget bättre än att tillbringa sina sommardagar med att ta hand om växter och blommor. Gör det på bästa sätt med ett arbetsbord perfekt utrustat för ändamålet och gjort av dig själv helt utan kostnad!

9. Regnbågsbord

Vad sägs om att ge lite färg och livfullhet till trädgården med bord och bänkar i regnbågens färger?

Advertisement

10. Relaxområde

Skapa en mycket bekväm relaxavdelning till din trädgård genom att skapa underbara soffor och ett soffbord. Några staplade lastpallar och några kuddar räcker för en perfekt atmosfär. Detta projekt är också perfekt lämpat för terrasser.

11. Box till sopinsamlingen

Vad sägs om att täcka de fula återvinningskärlen med ett härligt planteringskärl? Det är superenkelt att göra det med lastpallar.

Advertisement

12. Solsäng

Vi avslutar med en stor sommarklassiker ute i det fria: solsängen. Att köpa en kan vara väldigt dyrt, men du kan enkelt göra en nästan helt gratis med lastpallar.

Vilket projekt har du bestämt dig för att börja med?

Advertisement