Inred även det minsta badrummet med dessa 8 utrymmesbesparande tvättställsskåp till handfatet

av Hilda Maria Morgan

19 Juni 2023

Inred även det minsta badrummet med dessa 8 utrymmesbesparande tvättställsskåp till handfatet
Advertisement

Vanligtvis finns det under handfatet i badrummet ett tvättställsskåp där vi kan förvara våra kroppsvårdsprodukter, handdukar eller rengöringsprodukter. I vissa badrum kan det dock hända att man har ett handfat utan diskbänksskåp och man måste hitta en lösning för att inreda det på ett funktionellt och trivsamt sätt.

Så vad kan man göra när utrymmet är begränsat och ditt handfat inte har något skåp under? Innan du ger upp, tänk på alla möjliga lösningar. Även utrymmet under din diskbänk förtjänar att utnyttjas, speciellt när dina förvaringsbehov redan utmanas av ett mycket litet rum. Det finns många lösningar tillgängliga på marknaden, men om du föredrar kan du också prova dig fram med DIY. Nedan föreslår vi 8 utrymmesbesparande möbelidéer, som gör att du kan få ut det mesta av den tillgängliga ytan och förvara allt du behöver.

Advertisement

1. Låg trähylla

En utmärkt platsbesparande lösning består av en låg trähylla. Perfekt för ett litet badrum, det finns också de som redan har en plats för avloppet.

Advertisement

2. Stålskåp

Lätt och platsbesparande, ett skåp i stål är precis vad du behöver för att få ut det mesta av utrymmet under handfatet.

3. En struktur med hyllor som täcker avloppsröret

Om utrymmet verkligen är begränsat men du verkligen inte gillar avloppsröret, är en struktur i trä med små fyrkantiga hyllor precis vad du behöver.

4. Klassiskt träskåp

Om du föredrar en klassisk stil eller inte gillar att dina produkter syns i full sikt, är träskåpet med hylla och dörrar lösningen för ditt badrum.

6. Metallskåp

Lätt, platsbesparande och lätt att rengöra. Perfekt för dig som har lite tid att ägna åt hemarbete.

Advertisement

7. Lådor på sidorna

Två små sidobyråer i trä är en smart idé om du vill att alla dina produkter ska förvaras i lådor.

8. Hörnmöbler

Slutligen är en utmärkt lösning att använda hörnmöbler för att dra nytta av det tillgängliga utrymmet utan att modifiera eller göra om din struktur.

Hur har du utrustat utrymmet under ditt handfat?

Advertisement