12 otroliga idéer för att inreda och utsmycka ett utrymme till dina barn

av Hilda Maria Morgan

16 Juni 2023

12 otroliga idéer för att inreda och utsmycka ett utrymme till dina barn
Advertisement

Barn har vanligtvis en vana att sprida ut sig över hela huset med sina leksaker och tillbehör. Och ofta när vi äntligen har lagt dem i sängen på kvällen och vill unna oss lite välförtjänt avkoppling i soffan, så hoppar vi genast upp på fötter direkt när vi satt oss ner på grund av någon övergiven leksak som var där. Eller så tvingas vi när det är dags för middag rensa hela bordet innan vi kan duka med tallrikar, bestick och glas.

Vad sägs om att skapa ett område som bara är tillägnat dem? Oavsett om det är i en del av vardagsrummet eller i deras sovrum är det viktigt att barn har ett utrymme där de kan förvara och hantera sina leksaker och tillbehör. Nedan visar vi 12 otroliga förslag som dina barn kommer att älska och som du kommer att kunna uppskatta den estetiska sidan av.

1. Magnetiska skenor

Vad sägs om praktiska magnetskenor för att förvara leksaksbilarna och andra leksaker? Du kan också använda dem med behållare för små leksaker och pappersvaror.

Advertisement

2. Korgar och hyllor

Stora korgar för att förvara alla leksaker så att de alltid är synliga och lätta att hitta och en mjuk tyghylla för gosedjur är två utmärkta lösningar för ett hörn för de minsta.

3. Fack för skolan

För skolgrejer som alltid är perfekt organiserade, vad sägs om en praktisk byrå som delar upp materialet under en krok för ryggsäcken?

4. Plugg- och lekhörna

Ett skrivbord med alla tillbehör för att läsa, skriva och rita, en hylla för att skapa ordning bland alla leksaker och en stor matta i mitten. Vad mer kan man begära?

5. Transparenta behållare

Barn älskar att deras leksaker alltid är lätta att hitta. De genomskinliga behållarna är idealiska för att ordna upp dem medan du fortfarande kan se dem.

Advertisement

6. Ett hus med lådor

Skapa ett litet hus med många behållare till olika leksaker: dina barn kommer omedelbart att lära sig vikten av ordning och reda.

7. Läshörna

Skapa en bekväm och rolig hörna med böcker, den kommer att bjuda till läsning.

Advertisement

8. Färg, funktionalitet och mjukhet

Massor av färg, en mjuk matta och alla leksaker redo att användas på en hylla med många muntra behållare: det perfekta receptet för ett lyckligt barn.

9. Temavägg

Oavsett om det är dinosaurier, enhörningar, ballerinor, superhjältar, djur eller utomjordingar, alla barn har sina favoriter. Vad sägs om att skapa en temavägg för förvarandet av alla dessa leksaker?

Advertisement

10. Gamla däck och plywood

Gamla däck och plywoodskivor är perfekta för att förvara leksaker på ett kreativt, roligt och alternativt sätt.

11. Natur

Ta med naturen in till sovrummet och dina barn kommer lyckligt hitta på nya äventyr.

Advertisement

12. Magiska ljus och tyger

Ta med lite magi in till dina barns utrymmen med ljusslingor på väggar och tak. Mjuka puffar och mattor kommer att avsluta jobbet. Dina barn kommer alltid att vilja vara där.

Hur har du inrett dina barns utrymmen?

Advertisement