9 geniala alternativa sätt att använda klädnypor i trä på hemma

av Hilda Maria Morgan

25 Februari 2023

9 geniala alternativa sätt att använda klädnypor i trä på hemma
Advertisement

Klädnypor är verkligen oumbärliga när vi vill hänga kläder på olika klädstreck och linor: de hjälper oss att skapa ordning, utan rädsla för att en vindpust eller någon annan oväntad händelse ska få kläderna att flyga iväg, särskilt de mindre plaggen som glider av med imponerande lätthet. Klädnypor i trä är också väldigt söta, men de har också ett mervärde: de är idealiska för en myriad av kreativa projekt, inklusive flera som kommer väl till pass i vardagen.

Faktum är att med enkla gör-det-själv-projekt, riktigt snabbt och inom allas räckhåll, kan vi skapa oss en rad användbara tillbehör, som kan användas nästan överallt i huset för att med kreativitet skapa ordning. Vi föreslår några av dem nedan.

via Creativo/Facebook

Advertisement
Creativo/Facebook

Creativo/Facebook

  • För hörlurar: hur ofta skapar inte hörlurssladdarna ett trassel i din handväska eller ryggsäck som är svårt att reda ut? Ha alltid med dig en klädnypa (kanske till och med dekorerad eller målad som du vill!) kommer du kunna ordna sladden snabbt.
  • Som etiketter: en permanent markör är allt du behöver. Skriv namnet så blir det ingen mer förväxling mellan identiska handdukar, tandborstar och andra identiska föremål som vi använder hemma.
Advertisement
Creativo/Facebook

Creativo/Facebook

  • Ett praktiskt grytunderlägg: demontera dem och limma sedan varje halva i rad, ordna dem i ett radiellt mönster. Du får en träskiva som fungerar perfekt som underlägg.
  • För att bekvämt hänga upp halsdukar: limma fast varje klädnypa på en trägalge, och en enda galge kommer att rymma, med ordning och reda, flera halsdukar och sjalar, som blir lätta att ta och förvara.
  • För glasögon i bilen: med en tjock och motståndskraftig dubbelhäftande tejp (vanligtvis svart) fäster varje klädnypa lätt på bilens tak, precis där är det bekvämt att ha solglasögonen redo, speciellt under en lång resa med bil. Och när du blir uttråkad kan du enkelt ta bort den!
Creativo/Facebook

Creativo/Facebook

  • En originell servetthållare: även i det här fallet måste du först ta isär klädnyporna och sedan limma fast dem för att skapa de tre sidorna av en rymlig och kreativ servetthållare.
  • För tyg- och garresterna: skapa ordning och reda bland nystan av band, spets och rester av garnnystan. Det görs precis som med hörlurarna.
  • Som krokar under diskbänken: ordna trasor, diskhandskar och allt du behöver för att rengöra under diskbänken. Du kommer lätt att kunna hitta allt sen.

Det tar verkligen bara en liten stund för att skapa var och ett av dessa tillbehör, och du kan se man gör i videon nedan.

Det är verkligen värt att ha en massa klädnypor hemma, eller hur?

Advertisement