Passione för lastpallar: 10 underbara inredningsidéer att härma

av Hilda Maria Morgan

05 Januari 2023

Passione för lastpallar: 10 underbara inredningsidéer att härma
Advertisement

Lastpallen är ett av de mest använda återanvändbara materialen alla gör det själv-entusiaster, eftersom den är så mångsidig, av. Formen, konsistensen och dess lättillgänglighet utan kostnad gör den till en perfekt allierad för alla typer av kreativ återvinning.

Området där det huvudsakligen används är heminredning. Du kan verkligen göra vad som helst och för alla delar av huset och den lämpar sig för att anpassas till ganska olika inredningsstilar.

Vi har därför tänkt på en sammanfattning av idéer och kreativa språngbrädor som vi kan hämta inspiration från för att möblera och inreda huset på ett ekonomiskt och grönt sätt. Ta en titt nedan och häpna.

För ett soffbord som är mellan den rusticika stilen och shabby chic är en vitmålad lastpall verkligen den idealistiska lösningen.

Advertisement

Med ett lager vit färg kan du alltid förvandla lastpallen till ett magnifikt väggskåp som pryder en korridor eller ett vardagsrum och som du kan placera dina favoritföremål på.

För en vacker vertikal trädgård, häng pallar på väggen och fäst fruktlådor på dem som du kan använda som planthållare. På verandan kan denna idé visa sig vara otroligt originell.

En säng gjord med lastpallar håller på att bli ett måste bland de som är kännare av inredning och gör det själv. Den slutliga effekten är mycket scenografisk och kan ta sig form i olika stilar.

Och för en karakteristisk mugghållare, måla en bit lastpall att hänga på väggen med de färger du väljer, dekorera den efter eget tycke och lägg till krokar för att hänga upp kopparna. Köket kommer att få ett förtrollande utseende.

Advertisement

Vad tycker du om staket för trädgårdar och altaner gjorda av lastpallar? De kan till och med bli spektakulära blomlådor.

Med rutor av lastpallar kan man till och med tänka sig att bygga en trappa. Det kan verka som en bisarr idé, men speciellt för rustika miljöer som små grottor eller källare kan det visa sig vara en vinnande idé.

Advertisement

Ett tv-skåp av lastpallar är ovanligt och utöver det vanliga, men verkligen effektfullt.

En väggflaskhållare för en mysig barhörna är en annan mycket speciell och raffinerad idé.

Advertisement

Och varför inte göra en ljuskrona av en? Resultatet kan vara överraskande!

Vill du inte redan efterlikna åtminstone en av dessa idéer?

Advertisement