Hjälp dig själv att skapa ordning i ditt hem med rätt tillbehör

av Hilda Maria Morgan

20 December 2022

Hjälp dig själv att skapa ordning i ditt hem med rätt tillbehör
Advertisement

Att skapa ordning i huset är förvisso resultatet av ett ständigt och gemensamt arbete av alla som bor under samma tak, men att ha rätt tillbehör hjälper verkligen mycket. Faktum är att det finns en myriad av platser och utrymmen i våra hem som kan organiseras bättre med hjälp av ett hjälpmedel som passar alla behov. Ibland behöver vi bara veta vilka vi behöver.

De kan vara tillbehör för att hänga upp saker på väggen eller på innerväggarna av möbler, för att hålla ordning i garderober och på hyllor och så vidare. Ta en titt på produkterna som föreslås nedan, du kanske hittar en idé som passar dig.

Advertisement
Sheet Keeper/Etsy

Sheet Keeper/Etsy

Om du har några garderober med hyllor fyllda med flera lager lakan och du inte gillar att tillgripa örngottsmetoden (där hela setet viks ihop och stoppas in i ett av örngotten), så kan elastiska remmar som dessa hjälpa dig att få kläm på dem så att filtar och hushållslinne alltid ligger kvar i kompakta paket som är lätta att stapla. När du behöver en så blir ett lättare att ta ut det ur högen.

Advertisement
Amazon

Amazon

Under diskbänken i köket eller badrummet kommer några av dessa krokar för att hålla ordning på alla sprayflaskor säkert att komma till nytta för många!

Amazon

Amazon

Och vill du göra skapa mer plats i kylen också så kan något hängas upp... under hyllorna. Som i fallet med ölflaskor eller liknande, med speciella mycket motståndskraftiga krokar!

Amazon

Amazon

För innerväggarna i garderober och skafferier hjälper självhäftande remsor utrustade med krokar för att sätta in burkar med olika kryddor för att hitta mycket mer plats för annat på kökshyllor och hyllor.

Amazon

Amazon

Finns det en mängd gosedjur i barnens sovrum som aldrig får plats? Här är en möbel som rymmer dem alla, med praktiska bungee-snören som gör det lätt att hitta varje gosedjur som göms i högen också.

Advertisement
Amazon

Amazon

 

Att ha en plats för att organisera alla sina sminkprodukter sparar mycket på både tiden och nerverna. Detta är mycket rymligt och vridbart: om du har plats i badrummet eller sovrummet är det värt att överväga.

Amazon

Amazon

Hur många gånger är inte väggskåpet där frukostkopparna finns full av betänkligt balanserade torn som befaras falla till marken och splittras varje gång du tar en lite snabbt? Det finns utdragbara skivavdelare som placeras mellan två koppar med lika omkrets, för att stapla dem mer stabilt och tillförlitligt!

Advertisement
Amazon

Amazon

Som i husets alla garderober och hyllor kan speciella korgar även användas i kylen för att ordna upp och även hålla allt renare längre.

StorageTheory /Etsy

StorageTheory /Etsy

Det finns till och med behållare för att dra fördel av sidoväggarna, perfekta för burkar som vissa yoghurtar kommer i.

Advertisement
Amazon

Amazon

I förråd, garage och överallt där kvastar och andra rengöringsredskap förvaras hjälper en uppsättning justerbara krokar som dessa att enkelt hålla ordning.

Vilka tillbehör för att organisera dina utrymmen skulle du inte klara dig utan?

 

Advertisement